Mergi direct la conținut »
Comportamentul lui Meghan și Kate din ziua de Crăciun, analizat de experți în limbajul corporal
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Comportamentul lui Meghan și Kate din ziua de Crăciun, analizat de experți în limbajul corporal

Comportamentul lui Meghan și Kate din ziua de Crăciun, analizat de experți în limbajul corporal

Kate și Meghan au muncit din greu pentru a-și arăta public prietenia în ziua de Crăciun – folosind tehnici comune în rândul liderilor politici, susțin experți în limbaj corporal pentru Daily Mail.

După ce zvonurile privind neînțelegerile dintre cele două ducese, acestea au apărut împreună în ziua de Crăciun când au mers împreună cu familia la slujba tradițională.

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 36 de ani, și ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, s-au atins, au zâmbit și au glumit una cu alta, alături de soții lor, dar experții au văzut dincolo de aparențe și spun că totul a fost pus în scenă după ce Regina și prințul Charles le-au transmis că nu acceptă un conflict în familie.

Potrivit expertului Judi James, indiferent de modul în care se comportă cele două în spatele ușilor regale, a existat în mod clar un efort concertat de a arăta publicului că sunt de fapt o familie unită.

Despre comportamentul celor două, James spune: „Îmi amintește de limbajul politicienilor. S-au comportat la fel ca aceștia când merg alături de alți șefi de stat și doresc să transmită semnale privind relații de prietenie și unitate”.

Limbajul trupului lor a vorbit despre ce simt cu adevărat cele două femei, spune James. „Ele merg pe jos la pas și se poate vedea o oglindire care sugerează că lucrurile nu sunt tocmai naturale. Kate are mâna stângă ridicată în același timp cu Meghan, ambele gesticulează într-un mod prea congruent pentru a arăta că au o conversație. Sare interpretat, probabil și-au dorit prea mult”

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea
Recomandări

Replica Andreei Bălan, după ce toată lumea a vorbit despre divorțul ei de George Burcea

 

În ciuda surorilor care au apărut la zâmbet pe parcursul scurtei călătorii la serviciul festiv, Kate purta un zâmbet „suprimat”, spune James.

„Gura lui Kate pare a fi într-o poziție destul de suprimată. În mod normal, Kate poartă un zâmbet clasic perfect. Aici, pare puțin amuzată de ceea ce se întâmplă. E ca și când ar vedea o glumă în această rutină de prietenie”, mai spune experta.

Fanii familiei regale ar trebui să se îngrijoreze mai mult despre modul în care cei doi prinți au reacționat, spunând că privirile frățești, au fost absente și păreau că purtau zâmbete fixe de-a lungul lor, diferit de comportamentul lor obișnuit, relaxat.

James spune: „Kate devine mult mai puternică în familia regală, pe măsură ce regina îmbătrânește. „Ea are un grad de dominare prin faptul că se îndepărtează de William în aceste imagini, în timp ce anul trecut se ținea de mâna soțului ei. În acest an, a creat un spațiu între ea și William, astfel încât să se poată apropia de Meghan. A preluat rolul diplomatic aici. Dimpotrivă, însă, Meghan se agață foarte mult pe brațul lui Harry”.


Citește și: EXCLUSIV / Boris Becker va fi consilierul Simonei Halep. Florin Segărceanu va sta în loja liderului WTA la Australian Open


 

Close
Închide
  Close