Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Corneliu Ulici e afectat de dramele oamenilor de la “Visuri la cheie”. “Se acumulează oboseală și o încărcătură emoțională”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Corneliu Ulici e afectat de dramele oamenilor de la “Visuri la cheie”. “Se acumulează oboseală și o încărcătură emoțională”

VIDEO/ Corneliu Ulici e afectat de dramele oamenilor de la “Visuri la cheie”. “Se acumulează oboseală și o încărcătură emoțională”

Corneliu Ulici e afectat de dramele de la "Visuri la cheie". Noul prezentator al emisiunii de la PRO TV ne-a mărturisit că e mai greu de dus încărcătura emoțională acumulată la filmări, decât munca fizică - actorul se implică direct în renovarea caselor celor nevoiași, alături de echipa de constructori, arhitecți și designeri.

De Denisa Macovei,

Corneliu Ulici a început de patru luni filmările pentru show și, cu toate că a muncit intens la reconstrucția fiecărei case în parte, susține că pentru el, în momentul de față, nu se putea întâmpla cevamai frumos.

„Pe ardelenește se zice că «am intrat în pită». Am început în aprilie să filmăm, iar acum suntem aproape de final. Inevitabil, se acumulează oboseală și, cum să zic, o încărcătură emoțională care vine cu fiecare caz în parte, dar nici eu și cred că niciunul dintre colegii mei nu am da timpul înapoi, n-am schimba nimic. Iubim să facem chestia asta, suntem foarte devotați, foarte implicați. O să vedeți din toamnă ce lucruri frumoase și năzbătii fac colegii mei! Pentru mine este o binecuvântare că am fost acolo”, ne-a mărturisit actorul de 35 de ani.

Corneliu Ulici se implică direct în construcția caselor

Corneliu Ulici se implică direct în (re)construcția caselor, deși rolul său este de moderator al emisiunii

Deși rolul lui este să stea de vorbă cu familiile necăjite, să țină legătura cu oamenii ale căror case urmează să fie renovate și să-și încurajeze colegii când întâmpină probleme cu proiectele, Corneliu pune mâna la treabă și încearcă să muncească cot la cot cu ei. Îi place să repare, să renoveze, să construiască, după cum ne-a mărturisit în urmă cu ceva vreme.

„Nu o să iau meritele colegilor mei constructori, arhitecți și așa mai departe. Nu. Tot ce vedeți e pe bune, oamenii muncesc, se implică total, iar eu, pentru că nu am stare și îmi face plăcere să meșteresc, mă bag. Eu cred că-i ajut. Particip la lucrările de pe șantier și ajut”, ne-a povestit Corneliu, completând că atât de mult i-a plăcut acest proiect, încât nu doar că a rămas în relații bune cu oamenii pe care i-a ajutat, dar a învățat să aprecize mai mult tot ce are în jurul lui.

„E imposibil să rămâi neafectat, să rămâi imun în fața unor destine cum sunt cele pe care le veți vedea la «Visuri la cheie». E irelevant dacă am vărsat o lacrimă sau nu. Ce e important e că am cunoscut oamenii ăștia și cred că am devenit cumva parte din familia lor”.

VIDEO: Cosmin Nistor; FOTO: Dumitru Angelescu


Andreea Mantea a intrat în reparații înainte de noua emisiune. “Acum pot să zâmbesc larg”

Close
Închide
  Close