Mergi direct la conținut »
Cristi Mitrea și Andreea Mantea se întrec să petreacă timp cu băiețelul lor
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristi Mitrea și Andreea Mantea se întrec să petreacă timp cu băiețelul lor

Cristi Mitrea și Andreea Mantea se întrec să petreacă timp cu băiețelul lor

Deși nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Andrea Mantea și Cristi Mitrea fac tot ce le stă în putință să petreacă timpul liber în compania băiețelului pe care îl au împreună.

De Dana Aramă,

Prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea și luptătorul de MMA Cristi Mitrea par să se ia la întrecere atunci când vine vorba de fiul lor, David. Cei doi nu mai formează un cuplu, dar fiecare în parte încearcă să fie un părinte cât mai bun pentru băiețel.
Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au întrecut, în weekend, în a posta pe rețelele de socializare imagini în care apar alături de David.

Micuțul a petrecut timp atât în compania tatălui său, cât și a mamei sale.
„La cules de struguri!??☀️❤️ #Septembrie #Ștrumful Harnic”, a scris Andreea Mantea în dreptul fotografie în care apare alături de fiul ei, în vie.


La rândul lui, Cristi Mitrea a postat și el o fotografie din acest weekend în care apare alături de micuțul și simpaticul David, pe care l-a dus sâmbătă la Grădina Floreasca din Capitală.
„#David #băiatul meu”, este mesajul cu care luptătorul de MMA a însoțit fotografia.


„Instrucție face cu tine. Ți-ai găsit nașu’!”, i-a transmis un internaut lui Cristi Mitrea.

Acesta a recunoscut: „Da”.


Citește și: VIDEO/ Urmăriți „Uranissima”, emisiunea prezentată de Urania. Previziuni pentru săptămâna 3 – 9 septembrie 2018


 

Close
Închide
  Close