MENIU CAUTĂ
27 Iun. 2018 13:43

Gestul care spune tot despre Cristi Mitrea și Andreea Mantea. Degeaba spun că nu-i nimic între ei

Distribuie

Chiar dacă s-au despărțit de multă vreme, Cristi Mitrea și Andreea Mantea au ajuns să se înțeleagă de dragul fiului lor, David.

Prezentatoarea de televiziune Andreea mantea are un băiețel, David, care la începutul acestei luni a împlint trei ani. Băiețelul este rezultatul poveștii de iubire pe care Andreea mantea a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

La aniversarea lui David, de la începutul acestei luni, a fost prezent și cristi Mitrea, aceasta fiind prima petrecere de acest fel la care participă sportivul.

A fost petrecere mare, iar david a fost mai fericit ca nicipodată în compania părinților săi. La evenimentul respectiv, Cristi Mitrea a făcut un gest care trădează că încă mai are sentimente pentru cea care i-a fost iubită și care este mama băiețelului săi, Andreea Mantea.

Înainte ca David să sufle în lumânările de pe tort, Cristi Mitrea și Andreea Mantea au stins artificiile și le-au aruncat în iarbă. Una, însă, nu s-a stins bine și ardea în continuare. Andreea Mantea nu a observat-o, însă cristi Mitrea da.


Când a văzut că fosta lui iubită nu observă ce se întâmpla la picioarele ei, Cristi Mitrea, cu David în brațe, a întins imediat mâna spre brunetă, ținând-o departe, gestul lui extrem de protector demonstrând că îi pasă de ce se întâmplă cu ex-partenera lui de viață. Andreea Mantea s-a sprijinit imediat de brațul sportivului. Imediat după  incident, Andreea Mantea i-a zâmbit larg lui Cristi Mitrea.

Andreea Mantea declara într-un recent interviu că vrea să-și țină viața personală departe de ochii publicului.  Cristi Mitrea nu are o iubită oficială.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA/ Una dintre cele mai moderne nave militare din lume a fost lansată la apă. E spital mobil, centrală electrică plutitoare și produce apă potabilă!


 

Citește mai multe despre cristi mitrea, Aniversare și petrecere pe Libertatea.

Comentarii