Mergi direct la conținut »
Cu ce porecle s-a ales Gabriela Firea. Cine îi spunea "Capra" primarului Capitalei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu ce porecle s-a ales Gabriela Firea. Cine îi spunea "Capra" primarului Capitalei

Cu ce porecle s-a ales Gabriela Firea. Cine îi spunea „Capra” primarului Capitalei

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a avut mai multe porecle. Una dintre acestea era Capra, supranume pe care i l-a dat chiar o persoană apropiată din familie.

De Dana Aramă,

Gabriela Firea, care este căsătorită cu Florentin Pandele, are un trecut tumultuos. Actualul primar al bucureștiului s-a ales cu numeroase porecle de-a lungul anilor, după cum mărturisea într-un interviu pentru Jurnalul Național.

Gabriela Firea, care a fost căsătorită cu Răsvan Firea, a dezvăluit ce supranume a avut  și a explicat că sora ei obișnuia să o numească Capra.

„La școală, elevii îmi ziceau Ciuș, de la Vrânciuș. Surioara mea îmi spunea Capra și chiar era un compliment din partea ei, căci era fascinată de aceste animale.

În schimb, anteniștii mă strigă Rubricuța deoarece, inițial, emisiunea „Săptămâna financiară” a debutat ca rubrică”, spunea Gabriela Firea.

Ea mărturisea că și fostul ei soț, Răsvan Firea, îi pusese o poreclă, și anume Cui.

„Iar soțul meu mă alintă Cui, iar el este Pui. Asta de la vorba „Cui pe cui se scoate”. De când m-am tuns, tot el s-a reorientat și mă alintă Matrix”, spunea Gabriela Firea la acea vreme.


Citește și: EXCLUSIV/ Hotărâre uimitoare luată de instanță: vor exista două trupe Iris! Deși a abandonat formația, Cristi Minculescu se poate folosi de marcă


 

Close
Închide
  Close