Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > Gabriela Firea, pe vremea când a devenit mireasa lui Pandele. Au adunat o căruță de bani la nuntă | FOTO

Gabriela Firea, pe vremea când a devenit mireasa lui Pandele. Au adunat o căruță de bani la nuntă | FOTO

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a avut o nuntă de poveste cu Florentin Pandele, cel care îi este partener de viață în prezent.

De Dana Aramă,

Gabriela Vrânceanu Firea s-a căsătorit cu Răsvan Firea în 1993. În 2010, Răsvan Firea a murit în urma unui atac cerebral, la 54 de ani, iar 8 luni mai târziu Gabriela Firea s-a recăsătorit, cu primarul localității Voluntari, Florentin Pandele. Cu acesta din urmă are doi băieți, pe David Petru și pe Zian.

La nunta cu Florentin pandele, Gabriela Firea a strălucit.


Gabriela Firea a fost apreciată pentru alegerea superbei rochii, cu trenă şi cu un voal impresionant, care a costat 2.000 de euro. Întreaga ceremonie a fost una în care atmosfera ca de basm i-a învăluit pe invitați, culminând cu plecarea mirilor cu caleașca, care a fost unul dintre punctele de atracție ale nunții celor doi.

Caleașca pe care mirii și nașii au folosit-o pentru a se deplasa după slujba religioasă a stârnit imaginația invitaților. Forma ingenioasă a vehiculului ne poate duce cu gândul la caleașca bine cunoscută din povestea Cenușăresei.

Gabriela Firea au deschis petrecerea de nuntă cu primul vals, dar după ce vedeta şi-a dat jos voalul lung şi şi-a luat trena în mână, pentru a nu se împiedica.

După dansul mirilor, pe ring au venit şi naşii, Gigi şi Luminiţa Becali.

Atât proaspăt-căsătoriţii, cât şi invitaţii lor, s-au mişcat pe ritmul muzicii până dimineaţă – petrecerea a fost un adevărat succes.

Cu invitați unul și unul, potenți financiar, mirii Gabriela Firea și Florentin Pandele au strâns un dar pe măsură. Actualul soț al Gabrielei Firea a fost cel care a dezvăluit că darul la nunta lor s-a ridicat la impresionanta sumă de 380.000 de euro.


Citește și: Atunci și Acum: Călin Popescu Tăriceanu, de la pasiunea pentru mașini, la adversar declarat al președintelui Iohannis


 

Close
Închide
  Close