Mergi direct la conținut »
Cu ce preparat îi dă gata Deea Maxer pe soțul și pe fiul ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu ce preparat îi dă gata Deea Maxer pe soțul și pe fiul ei

Cu ce preparat îi dă gata Deea Maxer pe soțul și pe fiul ei

Deea Maxer este o foarte bună gospodină și a dezvăluit care este preparatul cu care îi cucerește de fiecare dată pe soțul ei și pe fiul lor.

De Dana Aramă,

 

Preparatul respectiv este shaorma făcută în casă, după cum a explicat Deea Maxer pentru click.ro.

„Da, eu sunt şefa bucătăriei. Băieţii mă ajută la treburi, însă eu gătesc şi îmi place. Dinu curăţă legumele de obicei, în special rădăcinoasele. Şi îmi spală vasele. Mereu!”, a spus Dea Maxer.

„Îi dau gata pe băieţi când le fac shaorma. Gătesc orice, dar în varianta sănătoasă. Am experienţă la cumpărături, cunosc deja produsele şi nu mai citesc demult etichetele pentru că ştiu ce să evit”, a adăugat ea.

Artista a dezvăluit și care este secretul shaormei pe care o face în casă:
„Pun în lipie maioneza făcută de mine dintr-un ou, sosul de roşii de la bunica, adaug fâşiile de pui, cartofii prăjiţi, varza tăiată julien, roşiile felii şi castraveţii muraţi de soacra mea. Urmează doar să rulez totul foarte bine în folie de aluminiu şi iese o cină delicioasă, echilibrată şi uşor de realizat”.

Deea Maxer, alături de soțul ei, Dinu Maxer, și de fiul lor, Andreas

Deea Maxer, alături de soțul ei, Dinu Maxer, și de fiul lor, Andreas

Deea Maxer este cunoscută pentru show-urile orientale pe care le oferă. În plan personal, vedeta  este căsătorită cu cântărețul Dinu MaxerCei doi artiști, care au împreună un băiețel pe nume Andreas.


Citește și:

Sistemul antigrindină de 25 de milioane de euro dă rateuri! 16 rachete, de aproape 1.300 de euro bucata, au fost trase degeaba în ziua urgiei

Close
Închide
  Close