MENIU CAUTĂ

Cum arată Mirela Vaida în luna a 9-a de sarcină. Artista a susținut ultimul concert înainte să nască

Distribuie

Mirela Vaida va deveni în curând mamă. Vedeta este însărcinată în luna a noua cu cel de-al treilea copil, iar aseară a susținut ultimul spectacol, înainte să intre în concediu de materniate.

Mirela Vaida a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le mulțumește tuturor pentru susținere și pentru atmosfera frumoasă pe care au făcut-o în timpul concertului.

„Într-o sală plină, cu un public excelent, în această seară am cântat într-un ultim spectacol înainte de a naște!! Și așa am intrat în luna a 9-a!! Și în concediu prenatal! ? Abia aștept să revin pe scenă! Mulțumesc publicului care m-a aplaudat minute în șir!! Îmi va fi dor”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Zilele trecute, Mirela Vaida a comentat despre situația prin care a trecut Andreea Bălan în timpul celei de-a doua nașteri. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirato în timpul operației de cezariană. „Eu o să nasc natural, dar nimeni nu s-ar fi gândit că în cazul unei cezariene s-ar putea întâmpla aşa ceva”, a spus vedeta.

Citește și

VIDEO Interviu | Tatăl e pesedist din 1990 și primar în Roșiori, fiul a aderat la partidul lui Cioloș. Amândoi cred că „problema României sunt liderii incompetenți!”

Citește mai multe despre Mirela Vaida pe Libertatea.

Comentarii