Mergi direct la conținut »
Mirela Vaida urcă pe scenă în luna a 9-a de sarcină. „S-ar putea să fie ultimul”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mirela Vaida urcă pe scenă în luna a 9-a de sarcină. „S-ar putea să fie ultimul”

Mirela Vaida urcă pe scenă în luna a 9-a de sarcină. „S-ar putea să fie ultimul”

Mirela Vaida mai are foarte puțin până va naște cel de-al treilea copil. Vedeta se află în luna a noua de sarcină și ar putea să nască oricând, însă chiar și așa, aceasta a decis să urce în continuare pe scenă.

Duminică seara, prezentatoarea tv va susține cel mai probabil ultimul spectacol de teatru, înainte ca bebelușul să vină pe lume.

„Eu sunt în luna a 9-a pot naște oricând, ba mai mult, la a treia naștere naturală, lucrurile merg foarte ușor. Diseară am spectacol de teatru, s-ar putea să fie ultimul spectacol de teatru înainte de prenatal, nu că n-aș putea, că eu merg pe tocuri, alerg, iar copiii în brațe. Nu mi-e de mine, dar mi-e de public. Să te duci în luna a 9-a însărcinată să cânți mi se pare puțin ciudat. E o explozie de bebeluși”, a povestit Mirela Vaida,  la Antena 3.

Zilele trecute, Mirela Vaida a comentat despre situația prin care a trecut Andreea Bălan în timpul celei de-a doua nașteri. Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirato în timpul operației de cezariană. „Eu o să nasc natural, dar nimeni nu s-ar fi gândit că în cazul unei cezariene s-ar putea întâmpla aşa ceva”, a spus vedeta.

Citește și

„Dorm într-o școală distrusă de uragan”. Prima parte a jurnalului pe care îl ține în Libertatea Andrei Crețu, românul plecat voluntar să refacă locuințele afectate de uraganele din Caraibe

Close
Închide
  Close