Mergi direct la conținut »
Cum arăta Oana Zăvoranu în urmă cu 16 ani. S-a lăsat cu un val de reacții
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum arăta Oana Zăvoranu în urmă cu 16 ani. S-a lăsat cu un val de reacții

Cum arăta Oana Zăvoranu în urmă cu 16 ani. S-a lăsat cu un val de reacții

Oana Zăvoranu a dat publicității o fotografie în care apare așa cum arăta în urmă cu 16 ani. Imaginea a stârnit un val de reacții din partea internauților.

De Dana Aramă,

„Diferență de 16 ani între cele doua poze… care vă place mai mult? Cea din stânga este de acum o săptămână, cea din dreapta de acum 16 ani !♥️”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de socializare.


„Îmi place foarte mult cum arăți acum, dar și acum 16 ani îmi plăceai foarte mult”, „Ești superbă în ambele poze! Diferența se vede, dar asta nu contează’, ” Super! Ești neschimbată, la fel de frumoasă’, „Nimic nu e diferit, doar zâmbetul’, „Ești neschimbată’, „Nu se vede că au trecut anii”, „Ai fost și ești frumoasă, nicio schimbare în cei 16 ani”, „Ambele. Tu ești frumoasă și plină de farmec”, „Pentru tine timpul s-a oprit în loc”, „Ești la fel”, „Nu te-ai schimbat deloc”, i-au spus cei care îi urmăresc activitatea în mediul virtual.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este măritată cu Alex Ashraf.

Citește și: Regizoarea Adina Pintilie, despre „Touch Me Not”: „Poți să-l urăști, dar după ce îl vezi. E un film care ești cu tine însuți”

 

Close
Închide
  Close