Mergi direct la conținut »
Cum a făcut Mihaela Rădulescu urări de Anul Nou. "De moldoveancă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a făcut Mihaela Rădulescu urări de Anul Nou. "De moldoveancă"

Cum a făcut Mihaela Rădulescu urări de Anul Nou. „De moldoveancă”

Mihaela Rădulescu și-a incitat fanii de pe rețelele de socializare cu ipostaza în care s-a afișat pentru a le face urări de Anul Nou.

De Dana Aramă,

 

Mihaela Rădulescu a mizat pe atuurile fizice pentru a atrage atenția prietenilor ei virtuali în prima zi a anului 2019. Vedeta le-a făcut urări internauților cu o fotografie în care apare într-o ipostază sexy.

Diva de la Monaco a postat o imagine în care apare la plajă, topless și doar cu o pereche de bikini minusculi, fotografiată din spate, cu posteriorul ferm și bombat la vedere.


„#annoufericit #happynewyear #makeithappen ?”, le-a transmis Mihaela Rădulescu fanilor săi.

Ipostaza a stârnit vii reacții din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

„Așa ceva … ? … Ne tratezi cu spatele… … dar e un spate frumos de moldoveancă ?”, „de parcă plaja nu era îndeajuns de încinsă…”, „Frumoasă poză dacă era cu fața”, „De ce nu ai stat cu fața la cameră”, „Vezi Doamnețti-ai pus tu poza sexy, te crezi și tu vreo vedeta internațională sa urle ziarele că ai apărut pe Insta goală ? ?‍♀️ Vai de capul vostru de babe nebune. Ai uitat de unde ai plecat …..”, i-au scris internauții.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate vedete de televiziune din România. A realizat și prezentat multe emisiuni care s-au bucurat de mare succes la publicul telespectator.  Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de iubire cu celebrul sportiv austriac Felix Baumgartner. Vedeta are un băiat, Ayan, din mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Citește și: VIDEO | Robert Zicman, copilul genial al României, construieşte un radio în 90 de secunde. Tocmai a împlinit 7 ani!

 

Close
Închide
  Close