MENIU CAUTĂ

FOTO| Cum l-a cucerit Kate Middleton pe prințul William. Actuala ducesă purta o rochie prin care se vedea tot

Distribuie

Ducesa de Cambridge este considerată un etalon al modei în toată lume, iar ținutele pe care le poartă atunci când apare în public sunt atent studiate, dezbătute și cumpărate ”ca pâinea caldă”.

Dar puțină lume știe că atunci prințul William s-a îndrăgostit de ea, Kate purta o rochie complet transparentă prin care se vedea absolut tot.

Kate și William erau studenți la St Andrews University și drumurile li s-au intersectat de mai multe ori, dar prințul nu a observat-o niciodată pe studenta la istoria artelor.

Însă în 2001, Kate a făcut pe modelul pentru o prietenă din campus, care își prezenta colecția de haine, iar când a urcat pe podium a purtat o rochie dintr-o plasă neagră transparentă cu benzi albastre deasupra sânilor și în partea de jos, deasupra genunchilor.

William a fost printre cei aflați în public la prezentarea de modă, iar atunci când a văzut-o pe Kate în rochia care nu ascundea practic nimic, nu și-a putut desprinde ochii de la ea și apoi a făcut tot posibilul să obțină numărul ei de telefon și să se întâlnească.

Creatoarea rochiei povestește că a costat-o cam 30 de lire sterline, dar în 2010, după anunțarea logodnei celor doi, a scos-o la licitație și a vândut-o pentru fabuloasa sumă de 100.000 de lire.


Citește și: VIDEO / Șoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria ar fi făcut LIVE pe Facebook în momentul tragediei


Citește mai multe despre Prințul William și rochie pe Libertatea.

Comentarii