MENIU CAUTĂ
24 Aug. 2018 13:00

Dani Oțil împlinește 38 de ani. “Vara, când nu e nimeni în oraș, e greu să-ți ții ziua de naștere”

Distribuie

Dani Oțil nu dă petrecere mare de ziua lui. "Vara, când nu e nimeni în oraș, e foarte greu să-ți ții ziua de naștere", își motivează alegerea prezentatorul matinalului de la Antena 1, care azi, 24 august, împlinește 38 de ani. Dani, care e pasionat de sporturi extreme și a mărturisit recent că vrea să participe la IronMan, ne-a dezvăluit care-i sunt dorințele și de ce preferă să-și facă singur cadourile la care visează, nu să le aștepte de la alții...

Libertatea: Pe 24 august ești bun de cinste. Cum petreci, de obicei, de ziua ta? Restrâns, extins?

Dani Oțil: Vara, când nu este nimeni în oraș, este foarte greu să îți ții ziua de naștere, pentru că majoritatea oamenilor sunt plecați în vacanțe…

Vreau să plec cu kite-ul într-o vacanță

Anul ăsta ce ai în plan? Pică bine, vineri, ai un weekend întreg să petreci…

Pe lângă faptul că voi sărbători la restaurantul meu alături de prieteni, îmi doresc să plec cu kite-ul într-o minivacanță, pentru că până acum nu am apucat să mă bucur de una. Fie în Grecia, fie în Turcia.

Care a fost cea mai tare” petrecere de ziua ta și de ce?

Probabil că cea mai tare petrecere de ziua mea a fost cea de la 18 ani, atunci când am aflat că am intrat la facultate la Timișoara, deși nu mulți îmi dădeau șanse.

Răzvan, ceilalți colegi, prietenii foarte apropiați cum te sărbătoresc? Ți s-a întâmplat să-ți facă farse?

Singura dată când am putut fi surprins cu vreo petrecere surpriză a fost la aniversarea Neatza de 5 ani. Atunci, colegii au reușit să strângă vreo 200 de invitați, prieteni apropiați, fără ca noi să avem habar. Eu și Răzvan am mers la o ședință foto, asta aveam programat, iar când s-au deschis ușile, toți ne așteptau. Am fost tare surprins, pentru că de multe ori oamenii au tot încercat să ne facă surprize, dar noi bănuiam. În momentul acela chiar nu ne-am prins deloc.

Răzvan este născut cu 15 zile mai devreme, deci am putea chiar să ne gândim pe viitor la o petrecere comună. Nu am pus în practică ideea, dar e de luat în calcul.

Sunt un foarte prost primitor de cadouri. Dacă primesc ceva și nu îmi place, se va vedea în reacția mea, indiferent ce zic”

Care sunt cele mai amuzante cadouri primite și ce-ai vrea să primești acum?

Sunt un foarte prost primitor de cadouri, dacă mă pot numi așa. Dacă primesc ceva și nu îmi place, cel mai probabil se va vedea în reacția mea, indiferent de ceea ce zic. Așa că prefer să îmi fac singur cadouri, e mai sigur. (râde)

Aniversările din copilărie și adolescență…  cum erau, ce amintiri ai de atunci?

Am fost o familie mai modestă, nu prea mi-am ținut ziua de naștere. Îmi aduc aminte, în schimb, că la 14 ani mama mi-a organizat o petrecere în sufragerie. A fost foarte fain. A trebuit să dau cu aspiratorul și înainte, și după. 

Ai prieteni din copilărie cu care ții legătura și acum și cu care te vezi la ziua ta și la zilele lor de naștere?

Doar cu Răzvan am ținut legătura de-a lungul anilor și… mai mult ca sigur vine la ziua mea. (râde) Repet, poate pe viitor, ne vom serba împreună.

Cum îți imaginezi ziua de naștere ideală?

La vârsta la care sunt, mi-ar plăcea o petrecere pe o barcă foarte mare, undeva înconjurat de o apă albastră. Un party extins cu mulți, mulți oameni.

Aruncăm o privire și dincolo de ziua ta… Pe unde te-au purtat pașii în vacanță sau urmează să te poarte?

Anul acesta am fost în Africa de Sud și urmează să plec în Grecia sau în Turcia. Încă nu mi-am ales destinația, pentru că vreau să fie o vacanță destinată kite-ului, iar în acest sport vântul este foarte important. De obicei, în fiecare an, vara și iarna plec cu zmeul, iar anul acesta nu voi face excepție.

Ai proiecte noi, lucruri în pregătire?

Singurul meu proiect, în acest moment, este să mă odihnesc cât mai mult în vacanță și să începem în toamnă la fel de bine cum am încheiat sezonul de ”Neatza”.

Fotografii: Mihai Ștețcu


FOTO EXCLUSIV/ De la sport intens, la sport extrem e doar un pas …mare. Alina Eremia l-a făcut!

Citește mai multe despre matinal, neatza, petrecere și prezentator antena 1 pe Libertatea.

Comentarii