Mergi direct la conținut »
Daniel Buzdugan, imagine emoționantă alături de fiica lui. Ce frumoasă e Maria
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Daniel Buzdugan, imagine emoționantă alături de fiica lui. Ce frumoasă e Maria

Daniel Buzdugan, imagine emoționantă alături de fiica lui. Ce frumoasă e Maria

Daniel Bugdugan a fost întotdeauna o persoană discretă atunci când a venit vorba de familie. Realizatorul de radio are un băiețel și o fetiță pe care i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor, însă la început de an, acesta le-a făcut o surpriză fanilor săi.

”Cum să fii un tată bun pentru fiica ta?:) Cred că această relaţie îi va determina întreaga existenţă atunci când din fetiţa ea va deveni adolescentă, apoi femeie, iubită sau soţie!”, a scris Daniel Buzdugan la fotografia pe care a postat-o pe reţelele sociale. Comentariile din partea admiratoților au curs lanț mulți dintre aceștia fiind de părere că Maria îi seamănă perfect tatălui ei.

Daniel Buzdugan este un mare iubitor de animale și  a vorbit  despre această pasiune a sa cu Andra Trandaș, în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, la Antena Stars, unde a dezvăluit detalii din viața sa alături de cei doi căței pe care îi deține.

Citește și

Emigrează Borcea? Fostul boss dinamovist se gândește să părăsească România! „În 2019 iau decizia definitivă pentru viitorul meu”

Close
Închide
  Close