Mergi direct la conținut »
Daniela Gyorfi, mai îndrăzneață ca niciodată la petrecerea VIVA! 2019. Ținuta ei a atras toate privirile
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Daniela Gyorfi, mai îndrăzneață ca niciodată la petrecerea VIVA! 2019. Ținuta ei a atras toate privirile

Daniela Gyorfi, mai îndrăzneață ca niciodată la petrecerea VIVA! 2019, de miercuri seara, 22 mai. Artista are 50 de ani, însă reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Pentru cel mai așteptat eveniment al primăverii, vedeta a ales o rochie transparentă și a reușit să atragă atenția tuturor.

Rând pe rând, vedetele care au răspuns invitației de a participa la petrecerea VIVA!2019 au început să sosească pe covorul roșu, puțin după ora 19.00. Au fost apariții spectaculoase și ținute care întorc toate privirile!

Daniela Gyorfi

Printre vedetele invitate la petrecerea VIVA! 2019, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală, se numără Roxana Ciuhulescu, Alina Pușcaș, Anda Adam, Anca Serea, Cristina Șișcanu, Oana Sârbu, Oana Roman și soțul ei, Vica Blochina și mulți alții.

Oana Roman și Vica Blochina au fost printre primele vedete care au ajuns miercuri seara, la petrecerea VIVA!, organizată la Clubul Diplomatic din Capitală. „Am fost prezentă la toate cele 20 de petreceri organizate de Viva. De altfel, petrecerea VIVA este un eveniment extrem de important și am fost onorată că de-alungul anilor am fost invitată la toate cele 20 de ediții”, a declarat Oana Roman pentru Libertatea.

Citește și

VIDEO „EU CONTEZ, EU VOTEZ” / Ai de ales: Stai acasă și îi lași pe alții să-ți decidă viitorul. Sau votezi

 

Close
Închide
  Close