De Mihai Toma,

  • Cel pe care revista ”Newsweek” îl considera în 2007 ”cel mai bun actor de la Hollywood” a participat la ”Red Table Talk”, programul online al soție sale, Jada Pinkett-Smith.
  • Cu ajutorul intervențiilor unor experți, ei s-au concentrat pe răspunsul la diverse întrebări legate de actuala pandemie și pe negarea informațiilor false care circulă despre Covid-19.
  • ”Am vrut să aducem unele precizări, pentru că, în 2008, am făcut filmul ”Legenda vie” (”I am a legend”) și mă simt cumva responsabil pentru o mare parte a dezinformării. Ar fi trebuit să ies mai devreme să vorbesc”, a explicat actorul, mai în glumă, mai în serios.
  • Will Smith interpretează rolul virusologului Robert Neville, care este imun la un virus mortal creat inițial pentru a vindeca cancerul. Omul de știință încearcă să creeze un remediu în timp ce se apăra împotriva mutanților și a altor creaturi dezvoltate de virus.

”Legenda vie” este film SF ”postapocaliptic”, regizat de Francis Lawrence, o ecranizare a romanului omonim al lui Richard Matheson (1954).

Smith a vorbit despre ideile pe care le-a învățat atunci când lucra la construcția personajului lui Robert Neville.

Când mă pregăteam pentru rol, am avut ocazia să merg la un centru de control și prevenție a bolilor și am dezvoltat o înțelegere de bază a virușilor și a agenților patogeni virali care mi-a schimbat cu adevărat viața și modul meu de a privi lumea.

Will Smith:

Smith crede acum ”că aș fi putut depune un efort mai mare pentru a informa populația despre aceste probleme”. Actorul a vorbit despre necesitatea extremă de a fi ”responsabili, în contextul în care distanțarea socială e vitală pentru evita colapsul sistemului medical”.

Nu vă fie teamă să întrebați și să cercetați … în special, voi, tinerii. De voi depinde să îi protejeți pe cei mai vulnerabili dintre noi.

Will Smith, către fiica sa, Willow, prezentă în emisiune:
Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur