Mergi direct la conținut »
Piesa “De unde vii la ora asta?” are peste 1 milion de vizualizări pe Youtube, la doar 24 de ore de la lansare. Smiley are trei piese în TOP 10 al difuzărilor pe radiouri
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Piesa “De unde vii la ora asta?” are peste 1 milion de vizualizări pe Youtube, la doar 24 de ore de la lansare. Smiley are trei piese în TOP 10 al difuzărilor pe radiouri

Piesa “De unde vii la ora asta?” are peste 1 milion de vizualizări pe Youtube, la doar 24 de ore de la lansare. Smiley are trei piese în TOP 10 al difuzărilor pe radiouri

“De unde vii la ora asta?”, peste 1 milion de vizualizări pe Youtube. La doar 24 de ore de când Smiley a lansat piesa “De unde vii la ora asta?”, a doua piesă dintr-o serie de 10 piese ce vor fi lansate pe parcursul a 10 luni, în data de 10, că să marcheze 10 ani de carieră solo, a înregistrat performanțe remarcabile.

Peste 1 milion de vizualizări pe Youtube, locul 1 pe iTunes, prezența cu trei piese în TOP 10 al difuzărilor pe radiouri și locul 1 la recomandările Youtube.

“Mulțumesc! Este uluitoare performanță pe care am înregistrat-o cu piesă asta și simț să spun în primul rând că le sunt recunoscător celor care au ascultat-o și au distribuit-o. Le mulțumesc mult. Nici nu bănuiesc ei cât de important este un share pentru un artist, câtă bucurie aduce, câtă satisfacție, câtă împlinire. Așa că, le mulțumesc celor care mă ascultă și mă simț dator să le promit că voi încerca să fac din anul asta 10 unul memorabil”, declară Smiley.

În martie, Smiley a lansat proiectul #Smiley10, un maraton de lansări, inovații și confesiuni muzicale multimedia, prin care sărbătorește 10 ani de carieră solo pe parcursul unui an întreg.

Pe lângă lansările de piese și clipuri noi, pe data de 10 a fiecărei luni, timp de 10 luni, Smiley va da și o petrecere de ziua lui, sub forma unui concert. Pe 1 iunie, la Arenele Române, Smiley va trăi împreună cu cei care îl iubesc show-ul Smiley 10.

Artistul le-a pregătit fanilor și altă surpriză, cu ocazia primului deceniu de carieră solo. Smiley a lansat și Vlogul Smiley Omul, cu ocazia celor 10 ani de carieră solo. Astfel, el a decis că este momentul să devină mult mai activ în mediul online.

„Mi-am dat seama că sunt destul de mult pe TV și prea puțin online, prea puțin pe YouTube, prea puțin conectat zi de zi la oameni. De aceea, mi-am propus să stabilesc o legătură mai directă cu ei”, și-a motivat Smiley gestul.

Citește și Smiley, alături de familie de Florii. Cât de tare seamănă cu mama lui | FOTO

Smiley s-a sărutat în culise cu o domnișoară. Momentul așteptat de toți la Românii au talent

EXCLUSIV / Smiley face dezvăluiri din viața de burlac. Nu are cine să-i gătească, așa că mănâncă la cantină!

Close
Închide
  Close