Mergi direct la conținut »
Decizia luată de Andreea Tonciu, după o discuție cu soțul ei. „Este foarte gelos”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Decizia luată de Andreea Tonciu, după o discuție cu soțul ei. „Este foarte gelos”

Decizia luată de Andreea Tonciu, după o discuție cu soțul ei. „Este foarte gelos”

Andreea Tonciu e pusă pe fapte mari. După ce s-a retras din fața camerelor de filmat, concetrându-se asupra familiei, bruneta a luat acum o decizie importantă și a vorbit despre schimbările pe care vrea să le facă până la vară, pentru a arăta perfect.

Andreea a avut o discuție cu soțul ei, Daniel, care a sfătuit-o să meargă mai des la sală, pentru a arăta din nou ca atunci când el a cunoscut-o.

„Eu vreau să arăt bine pentru mine în primul rând, apoi pentru soţul meu. El: dar nu vrei să te duci şi tu la sală? Nu eşti grasă, dar du-te şi tu să arăţi aşa mai bine, cum te-am cunoscut eu. (…) De data asta chiar mă ţin de treabă. M-am apucat de sală de două săptămâni. Am slăbit. Aţi crezut că sunt însărcinată, dar eu nu sunt însărcinată. Dacă mă vede soţul meu în piruetele astea… soţul meu este foarte gelos”, a spus Andreea Tonciu în cadrul unui interviu pentru Antena Stars.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu formează unul dintre cele mai discrete cupluri. Bruneta s-a retras din lumina reflectoarelor și își dedică timpul familiei și afacerilor. Chiar dacă au o căsnicie așa cum și-au dorit, certurile nu lipsesc din relația lor, iar vedeta a vorbit recent despre acest lucru.

Citește și

VIDEO | Povestea tristă a fetei de 15 ani din Vaslui care a murit de meningită. Boala a răpus-o la 10 zile după ce a fugit de acasă!

 

Close
Închide
  Close