Mergi direct la conținut »
Varianta lui Claudiu Popa în legătură cu scandalul în care este implicat. Prezentatorul TV spune că țigările cu cannabis erau ale unui prieten
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Varianta lui Claudiu Popa în legătură cu scandalul în care este implicat. Prezentatorul TV spune că țigările cu cannabis erau ale unui prieten

Varianta lui Claudiu Popa în legătură cu scandalul în care este implicat. Prezentatorul TV spune că țigările cu cannabis erau ale unui prieten

Prezentatorii TV Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV) au fost prinși în vară cu două țigări cu canabis asupra lor. Claudiu Popa a făcut primele declarații în legătură cu scandalul în care este implicat, alături de mama copilului său.

Realizatorul TV susține că rucsacul în care au fost găsite țigările cu cannabis nu era al său, ci al unui prieten. Acesta mai spune că prietenul respectiv a recunoscut că țigările îi aparțin.

„Unul dintre amici avea în rucsac mai multe obiecte ale mele: aparatul foto, încărcătorul pentru acumulatori etc. Jandarmii i-au făcut percheziţie şi au găsit cele două ţigări. Când am văzut că amicul meu este înconjurat de jandarmi, m-am dus şi le-am explicat că în rucsacul respectiv am şi eu câteva lucruri. Amicul le-a explicat, însă, că ţigările îi aparţin. Am ieşit cu toţii şi am stat de vorbă într-un cort, într-un ţarc. În tot acest timp, un colonel în civil filma totul, iar un alt bărbat făcea poze. I-am întrebat de ce filmează şi mi-au spus că imaginile sunt pentru ei, în interes operativ”, a declarat Claudiu Popa, pentru Spynews.ro.

Acesta mai spune că nu i-a fost întocmit proces verbal și nici nu a fost informat că este acuzat de vreo infracțiune.

„Nici măcar nu mi-au cerut buletinul. L-am dat eu, din proprie iniţiativă, pentru că aşa mi s-a părut corect, să mă legitimez. Nu s-a întocmit niciun proces-verbal, nu am fost informat că sunt acuzat de ceva. În cel mai rău caz, puteam avea calitatea de martor, fiindcă amicul meu recunoscuse că ţigările îi aparţin. O scurtă perioadă, cartea mea de identitate a fost luată de un ofiţer, care a dispărut din grup. Când am terminat discuţia – care nu a avut tentă de anchetă, ci de conversaţie liberă -, ne-am întors la festival. Inclusiv amicul meu, care fusese prins cu ţigările în rucsaca declarat Claudiu Popa, pentru Spynews.ro.

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019
Recomandări

Minciuna consilierului PNL! Politicianul apare alături de capul clanului nu „acum 10 ani”, ci în ianuarie 2019

 

Precizăm că reporterul Libertatea a încercat să ia legătura, joi dimineață, cu Claudiu Popa. Inițial, acesta nu a răspuns solicitării, iar ulterior a revenit și a spus că nu comentează.

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului.

Dacă vor fi trimiși în judecată și găsiți vinovați de instanță, Emma Zeicescu și Claudiu Popa ar putea primi pedepse de la 3 luni la 2 ani sau amendă. În cazul în care pedeapsa este cu suspendare, instanța poate decide ca cei doi să facă muncă în folosul comunității.

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»
Recomandări

O tânără operată de alt chirurg decât i se promisese s-a ales cu o complicație pe viață: «Am fost un experiment»

 

CITEȘTE ȘI:

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri!

Cum au fost prinşi cu ţigări cu canabis Emma Zeicescu și Claudiu Popa. Cei doi se aflau la un festival de muzică!

Surse judiciare, pentru Libertatea: Emma Zeicescu și Claudiu Popa ar putea ajunge să facă muncă în folosul comunității

Precizările TVR în cazul Emmei Zeicescu: „SRTv nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT”

Close
Închide
  Close