Mergi direct la conținut »
Precizările TVR în cazul Emmei Zeicescu: „SRTv nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Precizările TVR în cazul Emmei Zeicescu: „SRTv nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT”

Precizările TVR în cazul Emmei Zeicescu: „SRTv nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT”

TVR a avut prima reacție în cazul Emmei Zeicescu, realizatoare a postului, care a fost pusă sub învinuire alături de Claudiu Popa (Realitatea TV) pentru deținere și consum de droguri.

Într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro, SRTv precizează că nu a fost informată oficial în legătura cu ancheta DIICOT în ceea ce o privește pe Emma Zeicescu și că aceasta nu are raporturi de muncă cu societatea, ci raporturi bazate pe un cotnract civil.

Precizările TVR, în continuare: 

„- Societatea Română de Televiziune nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT în ceea ce priveşte persoana doamnei Emma Zeicescu;

– Emma Zeicescu nu are raporturi de muncă cu SRTv, ci raporturi bazate pe un contract civil;

– SRTv a luat la cunoştinţă din presă despre poziţia oficială a DIICOT exprimată prin purtătorul de cuvânt al acestei instituţii referitoare la cazul menţionat;

– SRTv ia toate deciziile cu respectarea legislaţiei în vigoare şi a procedurilor interne”.

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, de asemenea prezentator TV, au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului.

Dacă vor fi trimiși în judecată și găsiți vinovați de instanță, Emma Zeicescu și Claudiu Popa ar putea primi pedepse de la 3 luni la 2 ani sau amendă. În cazul în care pedeapsa este cu suspendare, instanța poate decide ca cei doi să facă muncă în folosul comunității.


Citește și:

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri!

Cum au fost prinşi cu ţigări cu canabis Emma Zeicescu și Claudiu Popa. Cei doi se aflau la un festival de muzică!

Surse judiciare, pentru Libertatea: Emma Zeicescu și Claudiu Popa ar putea ajunge să facă muncă în folosul comunității

Varianta lui Claudiu Popa în legătură cu scandalul în care este implicat. Prezentatorul TV spune că țigările cu cannabis erau ale unui prieten

Close
Închide
  Close