Mergi direct la conținut »
Cum au fost prinşi cu ţigări cu canabis Emma Zeicescu și Claudiu Popa. Cei doi se aflau la un festival de muzică
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum au fost prinşi cu ţigări cu canabis Emma Zeicescu și Claudiu Popa. Cei doi se aflau la un festival de muzică

Cum au fost prinşi cu ţigări cu canabis Emma Zeicescu și Claudiu Popa. Cei doi se aflau la un festival de muzică

Prezentatoarea TV Emma Zeicescu (TVR) și fostul ei iubit, prezentatorul TV Claudiu Popa (Realitatea TV), au fost puși sub învinuire de procurorii DIICOT pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului. Libertatea vă prezintă cum au fost prinşi cu ţigări cu canabis cei doi.

De Remus Vlad,

Totul s-a petrecut pe 11 august, la Festivalul Summer Well din localitatea ilfoveană Buftea. Era chiar a doua zi după protestul diasporei din Piaţa Victoriei, când sute de protestatari şi jandarmi au fost răniţi în urma confruntărilor violente.

Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa, tatăl copilului său, au mers la concertele care aveau loc la marginea Capitalei.

Claudiu Popa avea două ţigări confecţionate artizanal

În jurul orei 17.00, forţele de ordine l-au legitimat pe Claudiu Popa în momentul în care acesta a fost surprins cu două ţigări care conţineau resturi vegetale, confecţionate artizanal, cu miros înţepător. Lângă el se afla şi Emma Zeicescu.

După ce au scris procesul-verbal cu privire la cele constatate, oamenii legii au măsurat şi sigilat cele două ţigări cu canabis. Dosarul a ajuns la Serviciul pentru Combaterea Crimei Organizate (SCCO) Ilfov, iar, ulterior, pe masa unui procuror DIICOT.

Dacă vor fi trimiși în judecată și găsiți vinovați de instanță, Emma Zeicescu și Claudiu Popa ar putea primi pedepse de la 3 luni la 2 ani sau amendă. În cazul în care pedeapsa este cu suspendare, instanța poate decide ca cei doi să facă muncă în folosul comunității.


CITEȘTE ȘI:

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

Emma Zeicescu și Claudiu Popa au fost puși sub învinuire pentru deținere și consum de droguri!

Surse judiciare, pentru Libertatea: Emma Zeicescu și Claudiu Popa ar putea ajunge să facă muncă în folosul comunității

Precizările TVR în cazul Emmei Zeicescu: „SRTv nu a fost înştiinţată oficial în legătură cu ancheta derulată de DIICOT”

Varianta lui Claudiu Popa în legătură cu scandalul în care este implicat. Prezentatorul TV spune că țigările cu cannabis erau ale unui prieten

Close
Închide
  Close