MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2016 23:30

EXCLUSIV/ De ce Delia nu a fost prezentă la cununia lui Cotabiță: Calculele feng-shui, mai importante ca nașa, pentru mireasa lui

Distribuie

La sfârșitul lunii septembrie, Gabriel Cotabiță mergea cu Alina la Primăria Sectorul 1 pentru a-și lega oficial destinele. Deși anunțaseră nașii, pe Delia și Răzvan Munteanu, la cununie, Cotabiță și Alina l-au avut alături doar pe Cătălin Cățoiu și încă vreo doi prieteni. Motivul absenței lor este unul pe cât de inedit, pe atât de interesant.

Ca să aibă nașii alături și la cununia civilă, Cotabiță și Alina ar fi trebuit să schimbe data. La acel moment, Delia și Răzvan erau plecați din țară, iar mireasa a refuzat să-i aștepte dintr-un motiv extrem de important pentru ea. Alina a ținut morțiș ca nunta să aibă loc pe 29 septembrie și nu a mai contat că Delia nu are cum să onoreze data.

nasa delia biserica

În ultima vreme tot mai multe persoane apelează la astrologi sau la maeștrii feng-shui atunci când fac alegeri importante în viața lor. Așa a procedat și Alina, soția lui Gabriel Cotabiță. După ce a fost cerută de soție, tânăra în vârstă de 30 ani și-a consultat de urgență maestrul în feng-shui și l-a întrebat care este cea mai bună dată pentru ca ei să-și unească destinele. Din păcate, data pe care i-a indicat-o astrologul nu s-a potrivit cu agenda Deliei. Pe 29 septembrie, cântăreața și soțul ei nu se aflau în țară și nu putea să întrerupă voiajul, așa că evenimentul de la Starea Civilă s-a ținut fără ei.

Gabriel Cotabiță s-a căsătorit. Primele imagini din biserica

Delia nu a fost prezentă la cununia lui Cotabiță, dar a făcut show la nuntă

Nașii au înțeles motivul pentru care Alina și artistul au dorit în mod expres să facă nunta pe 29 septembrie, adică într-o zi de joi, și au încercat să se revanșeze la petrecerea de după ceremonia religioasă. Așa că, nașa Delia a oferit un adevărat show la nuntă, a cântat și a dansat cot la cot cu invitații și mirii și a creat o atmosferă incendiară, în stilul caracteristic.

Citește mai multe despre razvan munteanu și casatorie pe Libertatea.

Comentarii