Mergi direct la conținut »
Delia, speriată de un rechin. Artista a trecut prin clipe de panică în vacanță
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Delia, speriată de un rechin. Artista a trecut prin clipe de panică în vacanță

Delia, speriată de un rechin. Artista a trecut prin clipe de panică în vacanță

Delia, speriată de un rechin, în timpul vacanței în Sri Lanka. Artista a dat nas în nas cu rechinul de trei metri și a recunoscut că i-a dat ceva palpitații.

De Livia Lixandru,

Delia, speriată de un rechin. Interpreta a povestit totul într-un live făcut pe contul de socializare. Artista nu a vrut să mai intre în apă de teamă.

Delia, speriată de un rechin. Artista a trecut prin clipe de panică în vacanță

Delia, speriată de un rechin în Sri Lanka

„Domnul rechin e foarte mare, avea vreo 3 metri, o coadă foarte mare. Nici nu vreau să mă gândesc ce o face cel care stă chiar deasupra lui. Era un domn asiatic şi-i tot dădea târcoale. Suntem în Maldive, oceanul Indian. Foarte aproape de Sri Lanka, am făcut o oră de acolo până aici cu avionul. Să nu mă pape rechinul, sper. E prima dată când văd unul aşa mare, am mai văzut rechini mici, pui. Ăsta m-a cam panicat. Rechinul ăsta cică nu ar păpa, pentru că e rechin de recif.”, a spus Delia în cadrul unui live pe Facebook.

Bobitaa doarmeee;)))

A post shared by Delia (@instadelia) on

Delia a plecat într-o vacanță exotică și la începutul acestui an. Destinația aleasă: Thailanda. Deși cu vrut să fie singuri, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au dat nas în nas cu o altă vedetă de pe plaiurile natale: Elena Ionescu, fosta componentă a trupei Mandinga.

Close
Închide
  Close