De Ana Maria Păsat,

Delia și soțul său, Răzvan Munteanu, sunt campionii vacanțelor exotice. Cei doi au străbătut lumea-n lung și-n lat, și au ajuns cam prin toate colțurile, inclusiv în țări cu o altă civilizație, acolo unde telefonia mobilă încă nu a ajuns.

Delia și soțul său au vrut să fie singuri

Ca-n fiecare început de an, cei doi și-au luat iar un concediu de trei săptămâni, pentru a fi singuri și a scăpa de tensiunile și stresul prin care au trecut, inevitabil, date fiind proiectele pe care le-au avut împreună.

Destinația aleasă: Thailanda

Destinația aleasă a fost Thailanda! Câte trei zile, în diverse locuri, cazați în căsuțe din lemn, fără lux, fără televizor, exact ce adoră amândoi. Supriză însă. Exact poate unde se așteptau mai puțin, Delia și soțul său au dat nas în nas cu un alt grup de români, printre care se afla și Elena Ionescu, nimeni alta decât fosta componentă a trupei Mandinga.

Au petrecut împreună

Revederea le-a bucurat pe artiste, care au petrecut apoi câteva ore împreună. Fiecare a vorbit despre locurile ce meritau văzute în zona respectivă. Delia era total schimbată față de imaginea pe care o afișează pe scenă. Ea a renunțat total la machiaj. În schimb, colega sa de breaslă era un pic mai aranjată și fardată. Delia și soțul său vor reveni în țară pe data de 24 ianuarie. Ei vor vizita, de asemenea, și alte zone sălbatice, mai ales că aceștia strând date pentru realizarea unui film documentar despre cultura și civilizația din respectivele țări.

CITEȘTE ȘI:

Delia e în al nouălea cer! ”O surpriză a intervenit în aceste zile în viaţa mea: sunt însărcinată”

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse