Mergi direct la conținut »
Diana Belbiță, de la Kanal D la Pro TV. Fosta concurentă de la Exatlon își încearcă norocul și la "Ferma"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Diana Belbiță, de la Kanal D la Pro TV. Fosta concurentă de la Exatlon își încearcă norocul și la "Ferma"

Diana Belbiță, de la Kanal D la Pro TV. Fosta concurentă de la Exatlon își încearcă norocul și la „Ferma”

Fosta concurentă la Exatlon Diana Belbiță, fosta prezentatoare a Observatorului Antenei 1 Geanina Ilieș și fostul concurent la "Ninja Warrior" Marius Crăciun vor face parte din noul reality show de la Pro TV, "Ferma".

Emil Rengle, câștigătorul ultimului sezon al emisiunii Românii au talent, Ame Călin, instructor de zumba și Florin Pastramă, om de afaceri, văr al soției lui Pepe, sunt alți trei concurenți la emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu, alături de Cristian Bozgan.

Astfel, Diana Belbiță, Geanina Ilieș, Marius Crăciun, Ame Călin, Florin Pastramă și Emil Rengle se alătură celorlalți concurenți de la emisiunea „Ferma”, scrie paginademedia.ro.

Și Brigitte Sfăt începe în forță anul 2019. A semnat contractul cu Pro TV și va concura și ea la „Ferma”.

Iată câteva amănunte din culisele show-ului „Ferma” pe care nu le știai. Ceasurile cameramanilor erau acoperite cu bandă adezivă, când se filma.


Citește și… Cadou de Crăciun pentru Rudel Obreja, Dan Șova și Constantin Niță! Puşi în libertate după ce ICCJ a decis suspendarea executării pedepselor!


 

Close
Închide
  Close