Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt începe în forță anul 2019. A semnat contractul cu un post de televiziune: la ce emisiune va apărea | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt începe în forță anul 2019. A semnat contractul cu un post de televiziune: la ce emisiune va apărea | FOTO

Brigitte Sfăt începe în forță anul 2019. A semnat contractul cu un post de televiziune: la ce emisiune va apărea | FOTO

Brigitte Sfăt începe în forță anul 2019. Aceasta a semnat un contract cu postul de televiziune Pro TV și va apărea la show-ul Ferma.

De Dana Aramă,

Mihaela Rădulescu este cea care va prezenta show-ul Ferma de la Pro TV, în 2019. Diva de la Monaco îl va avea alături pe Cristian Bozgan. Brigitte Sfăt se numără printre concurenții care vor face parte din producția pe care Pro TV o va difuza în 2019.


„Este timpul pentru un nou început. Vreau să le arăt tuturor că trecutul e trecut și că sunt o femeie muncitoare și puternică”, a declarat Brigitte Sfăt.

Show-ul Ferma este urmașul emisiunii Ferma Vedetelor, care în anii trecuți a fost prezentat de Iulia Vântur și de Monica Bîrlădeanu.

Alături de Brigitte Sfăt, printre concurenții care vor apărea la noul show de la Pro TV se numără iubitul lui Lili Sandu, Silviu Tolu, o fostă concurentă de la emisiunea Supraviețuitorul și Miss România 2016.

Ioana Filimon, Miss România 2016„Lumea mă percepe ca pe o fată care nu știe să facă nimic, oamenii cred că doar aparențele contează dacă sunt fotomodel și am câștigat concursuri de miss. Sunt mai mult decât atât și asta voi demonstra la Ferma”.

Otniela Sandu„Pentru mine, Ferma este o provocare pentru a mă dezvolta ca persoană și pentru a-i dovedi tatălui meu că “băiatul lui”, așa cum îmi spune, poate depăși orice obstacol”.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

Kamara„Voi lupta din greu să câștig premiul, pentru ca fiul meu să se poată opera”.

Silviu Țolu„Aceasta este ocazia mea să îmi regăsesc rădăcinile. Am fost plecat din țară pentru prea mult timp și am pierdut multe momente alături de familie și prieteni, acum le pot dovedi că sunt aici și rămân aici!”.


Cătălin Moroșanu„Sunt mai mult decât pregătit pentru orice provocare. Le voi demonstra celorlalți că totul este un joc al minții”.

Citește și: Decizia Arhiepiscopiei Iașilor în cazul preotului acuzat că și-a înșelat soția în casa parohială. Flavian Duduman a negat adulterul

Close
Închide
  Close