De Andreea Radu,

Joaquin Phoenix a povestit pentru revista Total Film că a început dieta în luna mai și a descris perioada în care a slăbit 23 de kilograme ca fiind una „oribilă”.

Joaquin Phoenix în rolul lui „Joker” (foto Northfoto)

„Am început să mănânc foarte sănătos. Adică doar salate, foarte puţin sos. Legume la abur. Apoi, exerciţii fizice. Asta m-a adus la o anumită greutate. Apoi am trecut la o dietă extremă, cu salată verde şi fie fasole verde, fie sparanghel la abur, apoi un măr. Şi asta doar o dată pe zi”, a povestit actorul, potrivit Mediafax.

„Joker” este o producţie Marvel, realizată după benzi desenate. Pelicula prezintă originea personajului Joker, un criminal sarcastic, interpretat de Joaquin Phoenix, în oraşul Gotham undeva la începutul anilor ’80.

Filmul va intra în cinematografe în România pe 4 octombrie, iar în rolurile principale mai apar și Robert De Niro, Zazie Beetz și Brian Tyree Henry. 

Citeşte şi:

Emmy 2019. „Game of Thrones”, ultima șansă de a mai câștiga un premiu. Cu cine se află în competiție

Pictorul italian Gregorio Mancino, ambasador UNICEF, a adus arta și culoarea într-un spital de copii din București. ”Sunt peste tot unde desenele mele aduc zâmbete copiilor”

Pe urmele lui James Bond. 7 destinații de vacanță pe unde a trecut și celebrul Agent 007

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu