De Petre Dobrescu,

“Mi-au spus că am la dispoziție 45 de secunde să vorbesc, asta înseamnă cu 45 de secunde mai mult decât i-a dat Senatul lui John Bolton săptămâna acesta”, a spus actorul duminică seară, trimitere la faptul că John Bolton, fostul consilier național pe probleme de securitate, n-a mai fost chemat să depună mărturie în Senatul american în dosarul Ucraina, în care Donald Trump, acuzat de abuz de putere și obstrucționarea Congresului, a fost achitat zilele trecute.

Mă gândesc că poate face Tarantino un film despre asta. Să îndreptăm lucrurile măcar în al 12-lea ceas.

Brad Pitt, în discursul de la Oscar:

În discursul de mulțumire, Brad Pitt a atras atenția asupra unei bresle insuficient apreciate și lăudate, cea a cascadorilor – interpretează un cascador în filmul care i-a adus trofeul, “Once Upon a Time… in Hollywood”, apoi a mărturisit că, deși nu e un tip nostalgic, filmul l-a făcut să se-ntoarcă pe panta amintirilor și să retrăiască multe momente din copilărie și adolescență.

Brad Pitt în “Once Upon a Time… in Hollywood”

Mi-am amintit de părinții mei, cum mă duceau la cinema în aer liber să văd «Butch Cassidy și Sundance Kid» (un film emblematic, cu Paul Newman și Robert Redford – n.r.), apoi cum au încărcat tot ce aveam în mașină și ne-am mutat aici.

Brad Pitt:

Fotografii: EPA, Hepta

Citeşte şi:

DOCUMENTE | Statul este apărat de avocați privați, banii publici sunt lipsiți de apărare! Primăriile dau sute de mii de euro către firme de avocatură, deși au compartimente juridice proprii!

Adriana Nedelea LA FIX | Sociologul Gelu Duminică, despre cazul Daniela Crudu: „Oripilante au fost comentariile internauților care găseau scuze agresorului”

Epidemia de coronavirus | Peste 900 de persoane au murit. Un nou record negru privind decesele înregistrate în 24 de ore

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.