De Petre Dobrescu,

Brad Pitt, premiat cu trofeul BAFTA la categoria “cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru prestația din “Once Upon a Time… in Hollywood”, i-a luat peste picior, în discursul său, pe prințul Harry și pe soția lui, Meghan Markle, și a făcut o glumă la adresa Marii Britanii post-Brexit, punând-o în aceeași “oală” cu… ei bine, cu el, după despărțirea de Angelina Jolie, când gemea internetul de miștouri la adresa lui.

Margot Robbie a citit discursul presărat cu glume al lui Brad Pitt

“A spus (Brad Pitt – n.r.) că o să boteze acest trofeu Harry, pentru că-și dorește foarte mult să-l ducă înapoi în America”, a spus Margot Robbie pe scena premiilor BAFTA, trimitere la cum Meghan Markle a reușit să-l convingă pe prințul Harryrenunțe la îndatoririle regale și s-o urmeze. Afirmația a stârnit râsul în sală, iar prințul William și ducesa de Cambridge, Kate Middleton, aflați în audiență, s-au alăturat hohotelor generale.

“Hei, Anglia, am auzit că ești singură! Bine ai venit în clubul divorțaților, îți urez să ai parte de un partaj favorabil”, a mai citit Margot Robbie din discursul amuzant al starului de la Hollywood, conform Business Insider.

Ediția din acest an l-a avut ca mare câștigător pe Sam Mendes, al cărui film “1917” a luat șapte premii.

Sam Mendes, cel mai bun regizor la Premiile BAFTA

O noutate a galei a reprezentat-o codul vestimentar eco sau “verde” impus de organizatori: au rugat invitații să poarte ceva ce au deja în dressing, ceva vintage ori ceva împrumutat.

Majoritatea vedetelor au ignorat codul, însă ducesa de Cambridge l-a respectat, apărând la eveniment într-o ținută ”reciclată”, o rochie albă cu broderii aurii semnată Alexander McQueen, pe care a mai purtat-o în 2012, în Malaezia, la o cină oficială.

Ducesa de Cambridge, la brațul prințului William, soțul ei, la Premiile BAFTA

Fotografii: EPA, Hepta

Citeşte şi:

Valeriu Zgonea, condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru trafic de influență

Video timelapse. Cum a fost construit spitalul din Wuhan în doar 10 zile, pentru pacienții cu coronavirus

TVR scoate din buget 491.400 euro pentru Eurovision! 14 oameni din instituție și 8 din stafful câștigătorului merg la Rotterdam pe 53.500 de euro!

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare