Mergi direct la conținut »
După eșecul din "Game of Thrones", Ed Sheeran mai face o încercare. În ce film va apărea artistul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

După eșecul din „Game of Thrones”, Ed Sheeran mai face o încercare. În ce film va apărea artistul

Cântăreţul britanic Ed Sheeran a obţinut un rol cameo în următorul film "Star Wars", al IX-lea, din saga intergalactică, care este aşteptat să apară în cinematografe peste exact un an.

Un rol cameo este o scurtă apariție a unei persoane cunoscute într-o creație, precum piese de teatru, filme, jocuri video, videoclipuri și televiziune. Asemenea roluri nu sunt întotdeauna jucate de actori, ci de regizori, politicieni, sportivi, cântăreți și alte grupe de celebrități, care pot juca un asemenea rol și care în general sunt mici, majoritatea neavând replici.

Chiar și asa, artistul a vrut să păstreze secretă participarea la film, însă site-ul Irish Sun dezvăluie că tânărul cântăreţ de 27 de ani, care s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Cherry Seaborn, întruchipează un Stormtrooper, în locul alteţelor regale dinaintea lui, dar şi a lui Tom Hardy sau Daniel Craig, care au avut şi ei scurte apariţii în serie tot în roluri de Stormtrooper.

Prinţii William şi Harry au participat la filmările pentru episodul VIII, „The Last Jedi”, în 2017, dar scenele în care au jucat nu au fost păstrate în film.

Star Wars Episode IX este al treilea film din a treia trilogie a seriei de filme Star Wars. Aparent va fi ultimul episod al seriei şi se filmează, din august, la Studiourile Pinewood. În distribuţie mai figurează Daisy Ridley, John Boyega şi Mark Hamill.

Nu este prima dată când Ed Sheeran dă muzica pe actorie, el jucând chiar propriul rol în „Bridget Jones’s Baby”, dar cel mai contreversat rol a fost acela al unui soldat în cel de-al şaptelea sezon al filmului „Game of Thrones”.

Această apariţie în serialul de succes produs de HBO a făcut obiectul a numeroase critici, care l-au determinat pe cântăreţ să-şi dezactiveze contul de Twitter.

Ed Sheeran va concerta în România, pe Arena Națională din București, în data de 3 iulie 2019.


Citește și… REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego


 

Close
Închide
  Close