MENIU CAUTĂ
28 Dec. 2017 14:29

Eva Longoria este însărcinată cu primul său copil. Primele imagini cu burtica de gravidă

Distribuie

Eva Longoria este însărcinată în patru luni și urmează să aducă pe lume, în luna mai, primul său copil, scrie Daily Mail. Actrița de 42 de ani a făcut anunțul privind sarcină în timp ce se afla cu soțul său, Jose ”Pepe” Baston la Miami în vacanța de Crăciun.

La scurt timp după ce a anunțat că așteaptă primul său copil, Eva a fost surprinsă de papparazzi în timp ce se plima cu soțul său. Actrița a apărut îmbrăcată sport, cu o pereche de colanți și o bluză neagră prin care i se vedea burtica de gravidă, iar Jose era foarte grijuliu cu ea.

Actrița a spus că aducerea pe lume a unui copil nu a fost o prioritate pentru ea până când s-a căsătorit cu directorul televiziunii mexicane Televisa, care are la rândul său trei copii, și și-a dat seama ce înseamnă cu adevărat să fii mamă.

Eva Longoria este însărcinată

Jose Baston este tatăl a trei copii, Natalia de 22 de ani și gemenii Mariana și Jose de 14, pe care îi are cu fosta sa soție, Natalia Esperón, iar Eva se înțelege foarte bine cu aceștia. Dar actrița din ”Neveste disperate” a dorit să-i ofere soțului ei încă un copil.

Eva Longoria este însărcinată

„Eva iubeste copiii, dar nu a fost ceva la ce să se fi gândit în mod special. Dar după ce l-a întâlnit pe Pepe a devenit mult mai deschisă la această idee. Îi iubește pe copiii lui, iar acum sunt încântați să își extindă familia”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Eva și Pepe – președintele Televisa – au început să iasă împreună în 2013 și s-au logodit doi ani mai târziu în Dubai, înainte de a se căsători în Mexic în mai 2016.

Foto: Northfoto


Citește și: EXCLUSIV/ Carmen Brumă nu se abține de sărbători de la mâncare: ”Pot să ajung lejer și la o jumătate de cozonac într-o zi!”


 

Citește mai multe despre Eva Longoria, jose Baston și sarcină pe Libertatea.

Comentarii