Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Delia își dezvăluie secretul. Cum scapă de trac?  "Să apelezi la instinctul de supraviețuire..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV | Delia își dezvăluie secretul. Cum scapă de trac? "Să apelezi la instinctul de supraviețuire..."

EXCLUSIV | Delia își dezvăluie secretul. Cum scapă de trac? „Să apelezi la instinctul de supraviețuire…”

Una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, Delia nu a uitat începuturile carierei sale și de momentele în care emoțiile o copleșeau.

De Dana Aramă,

Dacă acum este sigură pe ea și poate să electrizeze săli și stadioane, Delia nu a uitat cum, la primul său concert, a trăit emoții extreme.

”Prima dată când am urcat pe scenă, eram undeva în Constanța, împreună cu N&D. Nu știam la ce să mă aștept, nici nu știam cum va reacționa publicul. A fost plin de adrenalină, dar a fost foarte frumos!”, își amintește acum Delia.

Iar pe cei care vor să afle secretul pentru a scăpa de trac, jurata de la emisiunea „X Factor” îi sfătuiește să nu se mai lupte cu emoțiile, ci să încerce să facă pace cu ele și să le atragă în folosul lor.

”Nu prea ai cum să scapi de trac, din păcate, dar și din fericire, el e acolo și poate fi distructiv sau poate să te ajute. Cel mai bine este să nu te lași afectat de emoții, ci să apelezi la instinctul de supraviețuire, să te gândești că tot ce faci pe scenă este spre binele tău, e acum ori niciodată și trebuie să dai tot! Dacă gândurile vor lucra constructiv, atunci și emoțiile vor fi de partea ta”, e de părere Delia.

Delia îi sfătuiește pe concurenții de la show-ul din al cărui juriu face parte, dar și pe cei care încă nu și-au făcut curaj încă să urce pe scena concursului, să încerce singuri să descopere care este atuul lor care îi va evidenția.

Statele care au votat împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru Parchetul European. Cum a votat până la urmă România
Recomandări

Statele care au votat împotriva Laurei Codruța Kovesi pentru Parchetul European. Cum a votat până la urmă România

”Ca să te poți desprinde din mulțimea de concurenți, în primul rând trebuie să fii conștient de tine, de nivelul la care ești. Dacă știi că poți domina mulțimea și că ai ceva special, dacă îți cunoști potențialul, vei ști exact cum să scoți asta în evidență”, a mai spus Delia, care recent a făcut dezvăluiri despre soțul ei.


VIDEO/ Prima zi de fițe la Liceul „Jean Monnet”, cu motocicleta și jeep-ul. ”Poate că suntem un liceu mai cu bani, dar suntem egali între noi!”


 

 
 
Close
Închide
  Close