Mergi direct la conținut »
Experienţa dură care l-a marcat total pe Vladimir Draghia
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Experienţa dură care l-a marcat total pe Vladimir Draghia

Experienţa dură care l-a marcat total pe Vladimir Draghia

Experienţa dură care l-a marcat total pe Vladimir Draghia. Unul dintre cei 10 concurenți din Echipa Faimoșilor de la “Exatlon”, reality-ul difuzat la Kanal D de sâmbătă până marti, la ora 20:00, are o poveste de viata demna de un film hollywoodian.

De Livia Lixandru,

A jucat în telenovele, a aparut in zeci de reclame si spoturi indraznete; este actor, scenarist, si a fost inotator de performanta, fiind pentru o perioada in lotul olimpic. Dupa liceu, a obtinut doua burse in Statele Unite ale Americii, insa nu a reusit sa isi urmeze visul american. Dornic de o experienta unica, Vladimir a plecat in Italia sa isi incerce norocul.

Libertatea și lipsa constrângerilor l-au definit ca om

“Era perioada aceea cand toata lumea pleca din tara si asa ca m-am dus si eu in Italia, sa vad cum este. Si mi-am dat seama ca nu curg laptele si mierea; m-am simtit dezradacinat”, povesteste Vladimir Draghia.

Experienţa dură care l-a marcat total pe Vladimir Draghia

“Cand i-am zis ca plec, ea mi-a gasit unde sa stau, in timp ce eu ma aflam pe drum, in microbuz. Nu aveam bani nici de bilet, am platit la intoarcere, 100 de Euro. M-a maturizat experienta in Italia. Am muncit, am incarcat tiruri, dar m-am intors barbat. Daca nu as fi plecat, as fi ramas mereu cu regretul ca nu am facut-o. Am revenit in Bucuresti dupa sase luni, unde m-am regasit”, adauga razboinicul de la “Exatlon, despre mama lui.

Libertatea si lipsa constrangerilor l-au definit ca om si i-au format caracterul, accentueaza Vladimir Draghia.

“Prefer sa lucrez intens, cat pot, trei sau patru luni, dupa care vreau sa iau o pauza. M-am invatat cu libertatea si imi este necesara. Probabil ca vine si ca o compensare pentru perioada in care eram la internat (n.r. perioada petrecuta la Centrul Olimpic, in Braila) si trebuia sa plec numai cu bilet de voie”, a declarat vedeta.

Citește și

RADET bagă aeroterme în spitale și-n școli. Rețeua a ajuns ”ciur”, avariile sunt tot mai dese

EXCLUSIV/Primul turneu, prima lovitură. Băieții de la Voltaj și-au negociat un contract bănos peste Ocean

 

Close
Închide
  Close