Mergi direct la conținut »
Un chinez a cântat la Vocea României. Feihong Basigu are 19 ani și locuiește în Pitești
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Un chinez a cântat la Vocea României. Feihong Basigu are 19 ani și locuiește în Pitești

Feihong Basigu este un adolescent chinez, are 19 ani și  trăiește în Pitești, un rocker cu plete care a făcut senzație la Vocea României - sezonul 8. Timbrul său vocal cald și modul relaxant în care a cântat a întors scaunele juraților Andra și Irina Rimes, la cea de-a cincea rundă de audiții pe nevăzute.

A venit în România în 2011, după ce mama a divorţat şi s-a căsătorit cu un român, dar a recunoscut că schimbarea din viața sa nu a fost tocmai uțoară pentru el.

Cât despre participarea la show… „această experienţă va fi extrem de exotică. Sincer îmi este teamă că lumea va zice… e Vocea României şi participă chinezul ăsta. Sper să nu râdă prietenii de mine”, a mărturisit el.

După ce a cântat piesa „Fly Me To The Moon”, Andra şi Irina i-au promis aproape orice, doar ca să-l convingă să vină în echipa lor.

După ce a încercat să îl salute în japoneză, Irina Rimes „a fost pusă la punct”: „Eu sunt chinez, nu japonez”.

Artista a trecut, cu umor, peste momentul incomod: „Știam că este japonez, dar am vrut să iasă un moment drăguț. Am simțul ridicolului”.

De altfel, el a precizat că asta e întrebarea care îl deranjează cel mai mult: „Ești chinez sau japonez?”

Sau.. „știi arte marțiale?”… „Noi, chinezii, suntem un popor pacifist”, a precizat el.

Ca să îl atragă în echipa sa, Andra a încercat pe partea culinară, dar și pe cea de hair styling…

„Îmi place părul tău, o să ți-l împletesc, dacă vii în echipa mea. Vreau să-ți creez un confort. Nu te-ai obișnuit cu mâncarea românească? Nu-i nimic, eu îți gătesc, îți aduc în fiecare zi chinezesc. Să știi că eu sunt din Ardeal, dar am cântat de multe ori la Pitești…”, i-a spus Andra.

Dar cum argumentul culinar nu l-a înduplecat, mai ales că nu s-a acomodat cu mâncarea românească, a ales-o pe Irina, cea care a spus ce schimbări vrea să aducă la „Vocea României”.

„Îți gătesc, îți aduc în fiecare zi mâncare chinezească dacă nu te-ai acomodat cu cea românească.” a mai încercat Andra să îl convingă pe băiatul care se declară îndrăgostit de rock-ul clasic, dând exemplu trupa „The Doors”.

L-ar fi vrut pe Smiley pe post de antrenor, că e piteștean, doar că el nu s-a întors….


Citește și: Reguli de vot la referendumul pentru familie. Alegătorii din afara localității pot vota pe listele suplimentare


 

Close
Închide
  Close