MENIU CAUTĂ
25 Aug. 2018 14:23

Irina Rimes, despre ce schimbări vrea să aducă la „Vocea României“

Distribuie

Irina Rimes se va afla pentru prima oară în postura de jurat al emisiunii Vocea României, ce va începe în curand la Pro tv. Artista  a spus  că de-abia aşteaptă să înceapă audiţiile pe nevăzute şi să-şi aleagă concurenţii şi are deja o strategie pregătită pentru a se lupta cu ceilalţi colegi antrenori, Smiley, Andra şi Tudor Chirilă.

„În rolul de antrenor la Vocea României' o să aduc EMOŢIE! Vă promit că sezonul ăsta o să fie cu multe schimbări! Abia aştept să vedeţi ce v-am pregătit! #TeamIrina! Îmi doream să fac parte din acest proiect. Şi voiam să fiu antrenor la Vocea României, îmi place să ghidez şi să găsesc noi talente! Vreau să aduc în faţa privitorilor nişte momente excepţionale şi o nouă generaţie de artişti. Mi-aş dori ca participanţii mei să fie receptivi şi muncitori. Este irelevant cine este mai bun, câştigă cel care munceşte mai mult. Eu? Voi fi dură, dar bună!, a spus Irina pentru revista Unica.

Citeşte articolul integral despre Irina Rimes în UNICA de septembrie, la chioşcurile de presă din 23 august.

Originară din Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit inimile tuturor celor din ţara ei natală după ce a participat într-un show de talente „Fabrica de staruri’, din Republica Moldova, însă artista şi-a dorit să cucerească şi scena muzicală din România şi a reuşit. Este o apariţie inedită, plină de sensibilitate, cu un farmec aparte, iar muzica pe care o creează este întotdeauna inspirată din viaţa ei.

Irina s-a lansat cu o piesă care a fost luni în şir pe primul loc în topurile de profil din România, „Visele’, şi a continuat să ajungă la sufletele românilor prin talentul ei şi prin vocea plină de dorinţă şi pasiune.

Citește și

Mașina băiatului lui Dragnea se poate comanda prin gesturi și atinge 100 de km/h în 3,7 secunde!

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii