Mergi direct la conținut »
Feli Donose se teme de întuneric. Ce face artista de fiecare dată, pentru a trece peste momentul de panică
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Feli Donose se teme de întuneric. Ce face artista de fiecare dată, pentru a trece peste momentul de panică

Feli Donose se teme de întuneric. Ce face artista de fiecare dată, pentru a trece peste momentul de panică

Feli Donose se teme de întuneric și vorbește pentru prima oară despre clipele de panică, dar despre gestul pe care îl face, încă de pe vremea când era copil.

De Livia Lixandru,

Feli Donose a dezvăluit în direct la tv, amănunte mai puțin știute despre ea. Mai multm artista spus cum ar vrea să arate viitorul ei iubit.

„Îmi e frică de întuneric. Dacă îmi pun mâna la spate, atunci am impresia că mă protejează cineva. De mică am acest obicei. Dorm cu pisicile lângă mine. Băiatul care trebuie să-mi placă mie trebuie să fie înalt. Şi gagicii mei imaginari erau pitici. Eu nu am nicio treabă cu tocurile. Nu pot să merg nici cu tocuri mici. Mă consider chiar bună de iubit. Sunt o femeie simplă, modestă şi normală. Nu pretind că sunt ceea ce nu sunt. Cred în vieţi anterioare, iar cel mai probabil am fost un bătrânel morocănos, dramatic şi înţelept în acelaşi timp”, a susţinut Feli într-o emisiune TV.

Citește și

Cine este Anastasia Cecati, actrița ucisă de soț. Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală

 

Close
Închide
  Close