Mergi direct la conținut »
Fiica Corinei Dănilă a terminat școala. Cât de emoționată a fost vedeta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fiica Corinei Dănilă a terminat școala. Cât de emoționată a fost vedeta

Fiica Corinei Dănilă a terminat școala. Cât de emoționată a fost vedeta

Corina Dănilă a fost mai emoționată ca niciodată. Fiica sa, Rianna, a absolvit școala.

De Dana Aramă,

Prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă are o fiică de care este foarte mândră. Rianna este fruct al relației pe care vedeta de la Televiziunea Națională a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în urmă cu ani.

Rianna, în vârstă de 14 ani, a absolvit școala. La eveniment a fost prezentă și mama ei, care a fost mai emoționată ca niciodată.

Într-o fotografie făcută în ziua absolvirii, Corina Dănila a fost surprinsă în timp ce o strângea tare la piept pe fiica sa, ipostaza fiind una mai mult decât înduioșătoare.

„❤ #ziua absolvirii #un nou capitol #myall #mamă și fiică”, a notat Corina Dănilă pe o rețea de socializare.

Nașa Riannei a transmis și ea un mesaj prin care o felicită pe fiica prezentatoarea de televiziune.

„O cheamă Rianna Maria și Romanița, după nașă (n.r. creatoarea de modă Romanița Iovan). Rianna vine de la ce i-a trecut prin cap mamei în momentul acela, când nu era lansată cântăreața Rihanna. Maria a venit pentru că s-a întâmplat să o nasc de Soborul Maicii Domnului, în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Și pentru că mama mea se numește Maria… Nașa e Romanița Iovan…”, explica Corina Dănilă la o emisiune de televiziune.


Citește și: CAMERA ASCUNSĂ/Pregătiri în ”fieful” lui Liviu Dragnea pentru mitingul împotriva abuzurilor. Primar: ”În strofele imnului ne regăsim şi ăia care suntem ascultaţi, şi ăia care ascultă”


 

Close
Închide
  Close