Mergi direct la conținut »
Detalii neștiute despre fata Corinei Dănilă. Imagini de senzație cu fiica vedetei | FOTO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Detalii neștiute despre fata Corinei Dănilă. Imagini de senzație cu fiica vedetei | FOTO

Detalii neștiute despre fata Corinei Dănile au ieșit la iveală în cadrul unei emisiuni de televiziune. Tot acolo au fost difuzate și imagini rare cu fiica vedetei.

De Dana Aramă,

Corina Dănilă, care în ianuarie anul acesta a împlinit 45 de ani, este actriță și prezentatoare de televiziune. În prezent, este moderatoarea unei emisiuni, „Ieri, azi mâine”, la TVR. În ceea ce privește viața personală, ea fost căsătorită cu prezentatorul sportiv Valentin Moraru. Are o fiică, Rianna, de 14 ani.

Rianna, care este o adolescentă foarte frumoasă, este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în urmă cu ani.


Te-ar putea interesa și: EXCLUSIV/ Viorela Filip și soțul său au sărbătorit nunta de argint! Ce melodie i-a dedicat profesorului Bârlădeanu


Detalii neștiute despre fata Corinei Dănilă. Are 3 nume și e pasionată de fotografie

În cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, Corina Dănilă a vorbit despre fica ei, Rianna. La aceeași emisiune au fost prezentate și imagini rare cu adolescenta, inclusiv de la botezul acesteia.

„Rianna este foarte pasionată de fotografie. Îi place foarte mult. O cheamă Rianna Maria și Romanița, după nașă (n.r. creatoarea de modă Romanița Iovan). Rianna vine de la ce i-a trecut prin cap mamei în momentul acela, când nu era lansată cântăreața Rihanna. Maria a venit pentru că s-a întâmplat să o nasc de Soborul Maicii Domnului, în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie. Și pentru că mama mea se numește Maria… Nașa e Romanița Iovan… Nu știu când au trecut anii”, a povestit Corina Dănilă.


Citește și: EXCLUSIV/ La mai bine de trei ani de când s-au luat la bătaie pe platourile de filmare, Liviu Vârciu îl taxează pe Kamara. Ce spune despre el


 

Close
Închide
  Close