Filmele cu cai transmit povești impresionante de viață. Frumusețea lor naturală inspiră devotament și pasiune, iar acesta este motivul principal pentru care filmele sunt vizionate și apreciate. Îți prezentăm cele mai admirate filme cu cai.

Top 10 filme cu cai de neratat

The Black Stallion – Armăsarul negru

Este unul dintre cele mai apreciate filme cu cai, iar acțiunea se petrece în anul 1946, chiar la scurt timp după încheierea celui de-al doilea război mondial. Povestea filmului îl are în prim plan pe Alec, un băiețel de 10 ani, care călătorește împreună cu tatăl său spre Anglia.

Pe vas, băiatul urmărește cu atenție și este fascinat de un armăsar negru, adus acolo cu scopul de a fi dus către Orient. Băiețelul merge să îl viziteze destul de des pe cal, îi oferă cuburi de zahăr și se împrietenesc tot mai mult.
În urma unei furtuni, vasul naufragiază, iar băiețelul și calul sunt singurii supraviețuitori, iar mai târziu, cei doi ajung pe o insulă pustie.

The Black Stallion – trailer

Poți viziona și:

  • Filme cu câini – colecții de filme emoționante, celebre și mai puțin cunoscute cu căței;
  • Filme cu dragoni – lista filmelor fantastice și de comedie cu dragoni
Ad placeholder
Raed Arafat, mesaj cinic pentru protestarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital
Recomandări
Raed Arafat, mesaj cinic pentru protestarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital
 

The Horse Whisperer – Îmblânzitorul de cai

Povestea tristă, dar emoționantă a filmului te va captiva de la bun început. Vei urmări povestea celor două prietene, Grace și Judith, care hotărăsc să iasă la o plimbare călare, însă un teribil accident urmează să schimbe totul. Judith și calul ei își pierd viața, în timp ce Grace și calul său, Pilgrim, sunt grav răniți. Totul se desfășoară acum în jurul lor, pentru a-i ajuta să se refacă în urma traumei suferite.

The Horse Whisperer – trailer

Seabiscuit – un film cu cai inspirat din fapte reale

Filmul prezintă o adevărată lecție de viață. Vei putea urmări povestea a trei bărbați care au pierdut tot ce aveau mai de preț, însă trebuie să o ia de la capăt. Unul dintre băieți încearcă să își refacă viața după moartea unicului său copil și hotărăște să-și încerce norocul și la cursele de cai.

Seabiscuit – trailer

Filme cu cai – National Velvet – Vis de glorie

Este unul dintre cele mai apreciate filme cu cai, cu trei nominalizări și două premii la Oscar. Filmul o are în prim plan pe Micuța Velvet, o fetiță care provine dintr-o familie înstărită din Sussex și iubește foarte mult caii. Fetița câștigă un cal la loterie și îl convinge pe un fost jocheu să o antreneze pentru cursa de cai “Grand National”.

Ad placeholder
Noi imagini cu Andreea Esca de la petrecerea unde nu s-au respectat regulile sanitare. Vedeta, filmată chiar de PRO TV cu și fără mască la eveniment
Recomandări
Noi imagini cu Andreea Esca de la petrecerea unde nu s-au respectat regulile sanitare. Vedeta, filmată chiar de PRO TV cu și fără mască la eveniment
 
National Velvet – trailer

Spirit: Stallion of the Cimarron – Spirit, armăsarul Vestului Sălbatic

Film de animație care prezintă povestea unui armăsar liber pe nume Spirit, care este privat de libertate atunci când oamenii îl capturează. Norocul său vine din partea unui tânăr indian, care îl eliberează și îl duce în tribul său. Totul se schimbă atunci când în peisaj apare și iapa Rain, de care frumosul armăsar se îndrăgostește.

Stallion of the Cimarron – trailer

Hidalgo, supraviețuire în echipă – filme cu cai

Un cowboy decide să plece în aventura vieții sale, să se descopere pe sine, într-o călătorie de 3.000 de mile prin deșertul Arabiei, împreună cu calul său Mustang, Hidalgo.

Ad placeholder
 

Cursa devine o adevărată cursă de supraviețuire, motiv pentru care producția a fost extrem de apreciată de public.

Hidalgo – trailer

War Horse – Calul de luptă

Filmul apărut în 2011 este unul dintre cele mai apreciate filme cu cai și prezintă povestea unui tânăr și a armăsarului său, cumpărat la o licitație cu bani împrumutați. Pentru că banii nu pot fi returnați, calul urmează să fie luat și oferit din nou spre vânzare. Calul este cumpărat cu scopul de a fi folosit în primul război mondial, care tocmai începuse, chiar dacă acesta era prea tânăr pentru a fi înrolat în armată. Băiatul decide să plece în căutarea prietenului său, iar povestea întregului film se dovedește a fi extrem de emoționantă.

Ad placeholder
War Horse – trailer

Secretariat – producție bazată pe o poveste adevărată

Secretariat este filmul care o prezintă pe Penny Chenerz, o mamă gospodină care acceptă să preia herghelia tatălui său, atunci când el se îmbolnăvește. Temătoare, pentru că nu cunoaște acest domeniu dominat de bărbați, Penny ajunge chiar să concureze la competiții importante de cai.
Un film care aduce în prim plan voința, forța și curajul.

Secretariat – trailer

Dreamer: Inspired by a True Story – filme cu cai și povești impresionante

Este un film cu o poveste emoționantă ce îl are în prim plan pe Ben, un dresor celebru, care se lovește de neajunsuri financiare și viața sa devine tot mai grea. Totul se schimbă atunci când apare Sonya, iapa care aparținea șefului său care voia să o ucidă din cauza faptului că s-a accidentat în timpul unei curse. Ben consideră că iapa merită să trăiască, așa că acceptă iapa drept plată compensatorie pentru concedierea sa.

Ad placeholder
Dreamer: Inspired by a True Story – trailer

Black Beauty, o poveste fascinantă

Este unul dintre cele mai apreciate filme cu cai din toate timpurile. Povestea fascinantă îl are în prim plan pe armăsarul negru care trece printr-o mulțime de schimbări, iar asta îl face să devină nesigur și trist. El caută siguranță și fericire într-o familie care să iubească animalele.

Black Beauty – trailer

Citeşte şi:

Filme cu vrăjitoare – super producții de neratat anul acesta

Filme cu roboți – pelicule cinematografice de excepție pe care trebuie să le vezi

Filme cu vampiri – producții care întrec orice limită a imaginației

Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
PARTENERI - GSP.RO
Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează
HOROSCOP
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează