Filme cu câini pe care trebuie să le vezi cel puțin o dată în viață

Josh Billings spunea: “Câinele este singura ființă de pe Pământ care își iubește stăpânul mai mult decât pe el însuși”, și nu de puține ori ne-au emoționat poveștile pe care le-am auzit despre sacrificiile unui câine pentru stăpânul său. Mai jos am făcut o selecție a celor mai frumoase și impresionante filme cu câini și cățeluși.

Îți recomandăm să vizionezi și:

The Call of the Wild

Adaptare a romanului scris de Jack London, filmul spune povestea lui Buck, un câine cu o inimă mare, a cărui viață este dată peste cap când este luat din casa sa din California și dus în Alaska, unde devine parte a unei echipe de câini de sanie.

Togo

Un alt film cu câini a cărui acțiune este setată în Alaska. În anul 1925, într-un sat din Alaska afectat de o epidemie de difterie, singura soluție pentru a aduce antidotul de la spital este o sanie trasă de câini, cânduși de Togo. Aceștia vor porni într-o aventură care le va testa limitele, în încercarea de a aduce înapoi medicamentul salvator.

Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”
Recomandări
Puterea clanului Corduneanu. Liderul decedat al grupării a fost anchetat pentru trafic de droguri, cămătărie, trafic de persoane și acte de violență, dar condamnat doar pentru „spionarea soției”

The Secret Life of Pets

Unul din cele mai îndrăgite filme de animație cu animale, „The Secret Life of Pets” arată ce fac animăluțele noastre de companie, după ce stăpânii lor pleacă de acasă.

Benji

Unul din cele mai frumoase filme cu câini pe Netflix, „Benji” prezintă povestea unui cățel care se împrietenește cu doi frați, Carter și Frankie. Când copiii sunt răpiți, Benji face orice pentru a-i salva, confirmând din nou zicala „Câinele este cel mai bun prieten al omului”.

Bolt

Unul din cele mai frumoase filme cu căței, „Bolt” este o animație care prezintă viața unui câine cu superputeri…cel puțin acesta este rolul pe care îl joacă într-un serial TV, însă patrupedul ajunge să creadă că puterile sale sunt reale.

Air Bud

Josh este un adolescent de 12 ani care, după pierderea tatălui său, se mută într-un alt oraș și la o altă școală. Timid din fire, nu își găsește curajul pentru a se înscrie în echopa de baschet a școlii, preferând să se antreneze singur pe un teen abandonat. Acolo îl cunoaște pe Old Blue, un golden retriever cu un talent la baschet nemaivăzut. 

De ce candidatura lui Cîrstoiu vulnerabilizează alianța PNL-PSD
Recomandări
De ce candidatura lui Cîrstoiu vulnerabilizează alianța PNL-PSD

Cujo

„Cujo”, ecranizarea romanului cu același nume scris de Stephen King, este un film horror în care personajul principal este un câine care la început este blând și iubitor, dar al cărui comportament se schimbă când se îmbolnăvește de rabie și începe să atace și să ucidă oamenii din oraș.

Hachiko: A dogs Story – Hachiko: Povestea unui câine – Film bazat pe o poveste reală

Unul dintre cele mai frumoase și emoționante filme cu câini. Vei urmări o povestea care, cu siguranță, te va marca și sensibiliza. Filmul cu câinele Hachiko este bazat pe o poveste reală, care se întâmpla în Japonia, în anii ‘20. Cățelul obișnuia să își ducă în fiecare zi stăpânul până la gară, când acesta pleca spre serviciu, însă, din nefericire, stăpânul său a murit subit. Hachiko a continuat să vină la gară să își aștepte stăpânul timp de 9 ani, în fiecare zi, de la ora 5, până la ultimul tren de seară.

Hachiko: A dogs Story – trailer

101 Dalmatians – 101 Dalmațieni

Filmul cu câini 101 dalmațieni a fost pelicula care a fermecat generații la rând. Este marca Disney, iar Cruella de Vil este personajul negativ care reușește să creeze o întreagă isterie atunci când ajunge să răpească toți puii de dalmațieni din Londra. Face parte din seria celor mai bune filme cu câini.

Studiu InfoClima: Patru milioane de români, expuși zilnic la poluarea fonică produsă de traficul rutier. Cum sunt afectate starea de sănătate și calitatea viețiim sunt afectate starea de sănătate și calitatea vieții
Recomandări
Studiu InfoClima: Patru milioane de români, expuși zilnic la poluarea fonică produsă de traficul rutier. Cum sunt afectate starea de sănătate și calitatea viețiim sunt afectate starea de sănătate și calitatea vieții
101 Dalmatians – trailer

Eight Below – Minus 25 de grade

O poveste reală, bazată pe prietenia și loialitatea care se leagă între mai mulți câini și stăpânul său. Este unul dintre filmele cu căței care ne transmit o adevărată lecție de viață și care ne învață ce înseamnă lupta pentru supraviețuire.

Eight Below – trailer

Marley & Me – Eu și Marley – unul dintre cele mai de succes filme cu câini

Un film special pentru iubitorii de căței. Vei putea urmări povestea a doi tineri însurăței, care hotărăsc să-și ia un câine, un labrador, pe care îl numesc Marley. Viața lor se schimbă în totalitate atunci când stăpânul său își dă seama că odată cu câinele are și o mulțime de materiale de scris pentru ziarul la care lucrează, iar succesul nu întârzie să apară.

Marley & Me – trailer

Beethoven – cel mai iubit film cu căței

Filmul Beethoven face parte din lista filmelor clasice cu animale de companie, dar este unul dintre cele mai iubite filme cu câini, mai ales de către cei mici. Este vorba despre un câine Saint Bernard cu o personalitate puternică care este adoptat de o familie cu trei copii. De aici începe aventura, iar emoțiile nu lipsesc deloc.

Beethoven – trailer

Fluke – Fluke, o minune de cățel

Unul dintre cele mai fascinante filme cu câini, care te va sensibiliza încă din primele momente. Filmul spune povestea unui om de afaceri, care este extrem de preocupat de succes încât își neglijează complet soția și băiețelul. Însă, într-un accident teribil el își pierde viața și se reîncarnează într-un cățel pe nume Fluke. Abia atunci el descoperă ce înseamnă afecțiunea și dragostea față de familie și își dă seama că lucrurile pe care el le-a apreciat în viață, banii și cariera, chiar nu erau atât de importante.

Fluke – trailer

A dog’s Purpose – Câinele, cel mai bun prieten

Unul dintre cele mai bune filme cu câini, care evidențiază cel mai frumos povestea de prietenie dintre un băiețel și câinele său. Filmul are în prim plan destinul unui cățel devotat, care își descoperă menirea, aceea de a-i face pe toți cei din jur să râdă și să iubească. Este un film emoționant, care te va face să lăcrimezi în multe momente.

A dog’s Purpose – trailer

A Dogs Journey – Câinele, cel mai bun prieten 2

Filmul este continuarea peliculei „A Dogs Journey”, unul din cele mai îndrăgite și emoționante filme cu câini din ultimii ani. Același Bailey își continuă aventurile în pielea unui nou cățel, după ce sufletul acestuia decide să părăsească această viață, însă legătura dintre el și stăpânul său este atât de puternică, încât nu se poate despărți de lumea și familia acestuia. 

Snow Dogs – Câinii zăpezii

O poveste emoționantă a unui doctor dentist, care află că a fost adoptat, iar mama sa adevărată a murit în Alaska, dar i-a lăsat moștenire, printre altele, și o echipă de câini husky siberieni. Începe o adevărată provocare pentru el, atunci când pornește în aventura de a afla cine îi este tată biologic.

Snow Dogs – trailer

Un prieten adevărat – Old Yeller

Un film emoționant despre familie, care ni-l prezintă pe Travis, adolescentul puternic ce îi ține locul tatălui său pentru câteva luni și devine stâlpul casei. Cu o responsabilitate mare pe umeri, adolescentul trebuie să aibă grijă de mama și de fratele său mai mic, iar într-un moment total neașteptat își face apariția în fața casei un câine vagabond, care nu vrea să mai plece. Dacă ceilalți membrii ai familiei sunt bucuroși, Travis nu se apropie atât de ușor de câine și nu știe dacă vrea să îl păstreze lângă casă.

Old Yeller – trailer

Filme cu câini – Colț Alb

Cunoscutul film Colț Alb este inspirat din cartea scriitorului Jack London, povestea copilăriei. Povestea filmului îl are în prim plan pe Jack Conroy, personajul principal care pornește la drum spre Alaska, pentru a descoperi mina de aur la care a visat întotdeauna tatăl său. Tot drumul acesta este însoțit de un câine lup alb pe care el l-a salvat.

White fang – trailer

Câinele Roșu – un film bazat pe o poveste reală

Filmul este bazat pe o poveste reală și prezintă povestea unui câine pe nume Red, care odată ajuns în Pilbara, Australia, devine simbolul unei comunități întregi. Este unul dintre cele mai emoționante filme cu câini, deoarece povestea se bazează pe o prietenie reală dintre un câine și un om.

Red Dog – trailer

Legenda vie – dragoste necondiționată a câinilor față de stăpânii lor

Un film impresionant în care îl vei descoperi pe locotenentul Robert Neville, singurul om sănătos rămas în orașul New York în urma unei mutații, care a ucis aproximativ 90% dintre oamenii de pe pământ. Povestea reală și emoționantă a filmului are în prim plan dragostea necondiționată a câinilor față de stăpânii lor.

Legenda vie – trailer

20 dintre cele mai frumoase și emoționante filme cu câini. Îți recomandăm să vizionezi și filme cu dragoni.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
FANATIK.RO
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Gina Pistol, la Masterchef? Chiar Smiley a dat-o de gol. Uite cum a filmat-o acasă
Libertateapentrufemei.ro
Gina Pistol, la Masterchef? Chiar Smiley a dat-o de gol. Uite cum a filmat-o acasă
Șocul trăit de Dănuț Lupu în penitenciar: „Pentru ei nu face nimeni nimic! Să mă scuze și părintele, dar trebuie să o spun”
GSP.RO
Șocul trăit de Dănuț Lupu în penitenciar: „Pentru ei nu face nimeni nimic! Să mă scuze și părintele, dar trebuie să o spun”
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
FANATIK.RO
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa
Știrileprotv.ro
Un bărbat a primit o factură la telefon de 134.000 de euro după ce și-a petrecut vacanța într-o țară din Europa
Cum a filmat-o Smiley pe Gina Pistol în bucătărie. Detaliul care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva ea va fi noua prezentatoare MasterChef
Unica.ro
Cum a filmat-o Smiley pe Gina Pistol în bucătărie. Detaliul care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva ea va fi noua prezentatoare MasterChef
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Judecătoarea Ancuţa Popoviciu nu mai vrea să judece cazul Vlad Pascu. Întreg procesul ar putea fi reluat de la zero
Observatornews.ro
Judecătoarea Ancuţa Popoviciu nu mai vrea să judece cazul Vlad Pascu. Întreg procesul ar putea fi reluat de la zero
Horoscop 19 aprilie 2024. Balanțele caută siguranța pe care nu le-o poate oferi nimeni, să fie sigure că vor dispune de anumite resurse
HOROSCOP
Horoscop 19 aprilie 2024. Balanțele caută siguranța pe care nu le-o poate oferi nimeni, să fie sigure că vor dispune de anumite resurse
RECOMANDĂRI