Filme cu câini pe care trebuie să le vezi cel puțin o dată în viață

Josh Billings spunea: “Câinele este singura ființă de pe Pământ care își iubește stăpânul mai mult decât pe el însuși”, și nu de puține ori ne-au emoționat poveștile pe care le-am auzit despre sacrificiile unui câine pentru stăpânul său. Mai jos am făcut o selecție a celor mai frumoase și impresionante filme cu câini și cățeluși.

Îți recomandăm să vizionezi și:

Filme cu căței inspirate din povești reale

Hachiko: A dogs Story – Hachiko: Povestea unui câine – Film bazat pe o poveste reală

Unul dintre cele mai frumoase și emoționante filme cu câini. Vei urmări o povestea care, cu siguranță, te va marca și sensibiliza. Filmul cu câinele Hachiko este bazat pe o poveste reală, care se întâmpla în Japonia, în anii ‘20. Cățelul obișnuia să își ducă în fiecare zi stăpânul până la gară, când acesta pleca spre serviciu, însă, din nefericire, stăpânul său a murit subit. Hachiko a continuat să vină la gară să își aștepte stăpânul timp de 9 ani, în fiecare zi, de la ora 5, până la ultimul tren de seară.

Hachiko: A dogs Story – trailer

101 Dalmatians – 101 Dalmațieni

Filmul cu câini 101 dalmațieni a fost pelicula care a fermecat generații la rând. Este marca Disney, iar Cruella de Vil este personajul negativ care reușește să creeze o întreagă isterie atunci când ajunge să răpească toți puii de dalmațieni din Londra. Face parte din seria celor mai bune filme cu câini.

Ad placeholder
Raed Arafat, mesaj cinic pentru protestarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital
Recomandări
Raed Arafat, mesaj cinic pentru protestarii din Piața Victoriei: Îi așteptăm la spital
 
101 Dalmatians – trailer

Eight Below – Minus 25 de grade

O poveste reală, bazată pe prietenia și loialitatea care se leagă între mai mulți câini și stăpânul său. Este unul dintre filmele cu căței care ne transmit o adevărată lecție de viață și care ne învață ce înseamnă lupta pentru supraviețuire.

Eight Below – trailer

Marley & Me – Eu și Marley – unul dintre cele mai de succes filme cu câini

Un film special pentru iubitorii de căței. Vei putea urmări povestea a doi tineri însurăței, care hotărăsc să-și ia un câine, un labrador, pe care îl numesc Marley. Viața lor se schimbă în totalitate atunci când stăpânul său își dă seama că odată cu câinele are și o mulțime de materiale de scris pentru ziarul la care lucrează, iar succesul nu întârzie să apară.

Ad placeholder
Noi imagini cu Andreea Esca de la petrecerea unde nu s-au respectat regulile sanitare. Vedeta, filmată chiar de PRO TV cu și fără mască la eveniment
Recomandări
Noi imagini cu Andreea Esca de la petrecerea unde nu s-au respectat regulile sanitare. Vedeta, filmată chiar de PRO TV cu și fără mască la eveniment
 
Marley & Me – trailer

Beethoven – cel mai iubit film cu căței

Filmul Beethoven face parte din lista filmelor clasice cu animale de companie, dar este unul dintre cele mai iubite filme cu câini, mai ales de către cei mici. Este vorba despre un câine Saint Bernard cu o personalitate puternică care este adoptat de o familie cu trei copii. De aici începe aventura, iar emoțiile nu lipsesc deloc.

Beethoven – trailer

Fluke – Fluke, o minune de cățel

Unul dintre cele mai fascinante filme cu câini, care te va sensibiliza încă din primele momente. Filmul spune povestea unui om de afaceri, care este extrem de preocupat de succes încât își neglijează complet soția și băiețelul. Însă, într-un accident teribil el își pierde viața și se reîncarnează într-un cățel pe nume Fluke. Abia atunci el descoperă ce înseamnă afecțiunea și dragostea față de familie și își dă seama că lucrurile pe care el le-a apreciat în viață, banii și cariera, chiar nu erau atât de importante.

Ad placeholder
 
Fluke – trailer

A dog’s Purpose – Câinele, cel mai bun prieten

Unul dintre cele mai bune filme cu câini, care evidențiază cel mai frumos povestea de prietenie dintre un băiețel și câinele său. Filmul are în prim plan destinul unui cățel devotat, care își descoperă menirea, aceea de a-i face pe toți cei din jur să râdă și să iubească. Este un film emoționant, care te va face să lăcrimezi în multe momente.

A dog’s Purpose – trailer

Snow Dogs – Câinii zăpezii

O poveste emoționantă a unui doctor dentist, care află că a fost adoptat, iar mama sa adevărată a murit în Alaska, dar i-a lăsat moștenire, printre altele, și o echipă de câini husky siberieni. Începe o adevărată provocare pentru el, atunci când pornește în aventura de a afla cine îi este tată biologic.

Ad placeholder
Snow Dogs – trailer

Un prieten adevărat – Old Yeller

Un film emoționant despre familie, care ni-l prezintă pe Travis, adolescentul puternic ce îi ține locul tatălui său pentru câteva luni și devine stâlpul casei. Cu o responsabilitate mare pe umeri, adolescentul trebuie să aibă grijă de mama și de fratele său mai mic, iar într-un moment total neașteptat își face apariția în fața casei un câine vagabond, care nu vrea să mai plece. Dacă ceilalți membrii ai familiei sunt bucuroși, Travis nu se apropie atât de ușor de câine și nu știe dacă vrea să îl păstreze lângă casă.

Old Yeller – trailer

Filme cu câini – Colț Alb

Cunoscutul film Colț Alb este inspirat din cartea scriitorului Jack London, povestea copilăriei. Povestea filmului îl are în prim plan pe Jack Conroy, personajul principal care pornește la drum spre Alaska, pentru a descoperi mina de aur la care a visat întotdeauna tatăl său. Tot drumul acesta este însoțit de un câine lup alb pe care el l-a salvat.

Ad placeholder
White fang – trailer

Câinele Roșu – un film bazat pe o poveste reală

Filmul este bazat pe o poveste reală și prezintă povestea unui câine pe nume Red, care odată ajuns în Pilbara, Australia, devine simbolul unei comunități întregi. Este unul dintre cele mai emoționante filme cu câini, deoarece povestea se bazează pe o prietenie reală dintre un câine și un om.

Red Dog – trailer

Legenda vie – dragoste necondiționată a câinilor față de stăpânii lor

Un film impresionant în care îl vei descoperi pe locotenentul Robert Neville, singurul om sănătos rămas în orașul New York în urma unei mutații, care a ucis aproximativ 90% dintre oamenii de pe pământ. Povestea reală și emoționantă a filmului are în prim plan dragostea necondiționată a câinilor față de stăpânii lor.

Legenda vie – trailer

12 dintre cele mai frumoase și emoționante filme cu câini. Îți recomandăm să vizionezi și filme cu dragoni.

Citeşte şi:

Filme fantastice – top 12 filme care îți formează un univers magic

Filme cu vrăjitoare – super producții de neratat anul acesta

Filme cu roboți – pelicule cinematografice de excepție pe care trebuie să le vezi

Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
PARTENERI - GSP.RO
Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează
HOROSCOP
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează