Cele mai frumoase filme de Crăciun

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă, moment perfect pentru a începe să cauți filme de Crăciun. Îți propunem să te bucuri de fiecare seară până la sărbători și să îți treci pe lista de priorități doar momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Îți venim în ajutor și îți spunem care sunt cele mai bune filme de Crăciun pe care trebuie neapărat să le vezi!

Cele mai bune filme de Crăciun din 2021

A Boy Called Christmas

Bazat pe o carte pentru copii cu același nume, scrisă de Matt Haig, A Boy Called Christmas  ne arată originea povetii lui Moș Crpciun, cu ajutorul aventurii pe care acesta a trăit-o în copilărie. Filmul îîi are în distribuție pe Henry Lawfull, Maggie Smith, Kristen Wiig, Michiel Huisman, și Sally Hawkins și poate fi urmărit pe Netflix, udne este deja în topul vizionărilor în acest sezon.

Father Christmas is Back

STENOGRAME. În pandemia COVID a apărut jobul de mituitor în contractele cu statul
Recomandări
STENOGRAME. În pandemia COVID a apărut jobul de mituitor în contractele cu statul

Father Christmas Is Back este povestea a ptru surori care nu se prea înțekeg, dar care ajung să se regăsească în momentul în care tatăl lor, de care nu mai știuau nimic de multă vreme, se reîntoarce în sânul familiei. Acțiune se petrece la proprietatea lor elegantă, de Crăciun. O comedie de neratat de Crăciun, cu atât mai puțin dacă ești fanul lui Liz Hurley!

A castle for Christmas

Avem parte de o comedie romantică, în stil clasic, cu una dintre actrițele cele mai potrivite pentru acest gen de filme de familie, Brooke Shields. În film ea joacă rolul unei scriitoare de succes care dorește să cumpere un castel în Scoția, dar evenimentele capătă o întorsătură cu accente romantice, atunci când îl întâlnește pe proprietarul castelului, interpretat de Cary Elwes.

Discursul lui Hellvig de la Cluj: pot încăpea patriotismul și globalismul în același coș?
Recomandări
Discursul lui Hellvig de la Cluj: pot încăpea patriotismul și globalismul în același coș?

Home Sweet Home Alone

O producție construită pe tiparul de succes al seriei Home Alone, filmul este ca de obicei despre un băiețel care e lăsat singur acasă de Crăciun și trebuie să își protejeze căminul. Puștiul, pe numele său Max, este interpretat de Archie Yates (Jojo Rabbit), iar filmul îi include în distribuție pe Ellie Kemper, Rob Delaney și Kenan Thompson.

The Real Housewives of the North Pole

Filmul nu e ceea ce pare dacă te gândești la clișee din cauza titlului. Deși te aștepți să fie povestea unor femei măritate și bogate care trăiesc la Polul Nord, de fapt este vorba vorba despre niște doamne care locuiesc în orășelul North Pole din Vermont. Povestea este a două prietene care erau renumite pentru modul în care decorau casele din comunitate și care după o ceartă ajung să cncureze una împotriva celeilalte, pentru a arăta care este mai bună.

Rusia ar putea testa „arma Apocalipsei”, noua torpilă nucleară „Poseidon”, în Marea Neagră, mai aproape de țările NATO, scrie The Times
Recomandări
Rusia ar putea testa „arma Apocalipsei”, noua torpilă nucleară „Poseidon”, în Marea Neagră, mai aproape de țările NATO, scrie The Times

Cele mai bune filme de Crăciun din 2020

The War with Grandpa

Un film cu o distribuție de excepție – Robert de Niro, Uma Thurman, Jane Seymour și Christopher Walken. Peter se bucură că bunicul său vine să locuiască împreună cu familia, însă nu s-a gândit că va trebui să-i cedeze acestuia camera și să se mute în…pod. Tânărul nu vede altă soluție decât să-i declare război bunicului. Cum va răspunde bătrânul?

Happiest Season

Planurile lui Abby (Kristen Stewart) de a o cere în căsătorie pe iubita ei (Mackenzie Davis) de Crăciun, în fața familiei acesteia, sunt date peste cap când află că părinții nu știu despre relația lor, nici despre faptul că fiica lor este gay.

Filme de Crăciun de dragoste – Holidate

Sloane (Emma Roberts) și Jackson (Luke Bracey) s-au săturat de singurătate, astfel că fac un pact: deși abia s-au cunoscut, acceptă să fie partenerul fiecăruia pe tot parcursul anului, fără să fie într-o relație. Dar ce se întâmplă când cei doi încep să aibă sentimente unul pentru celălalt?

Operation Christmas Drop

Kate Graham joacă rolul asistentei unui om politic cu influență care se îndrăgostește de căpitanul bazei forțelor aeriene americane de la tropice (Alexander Ludwg – Bjorn din serialul „Vikings”).

Jingle Jangle: A christmas Journey

Un fabricant de jucării care fusese fericit în trecut, până să fie trădat de ucenicul său, pare că începe din nou să simtă iubirea și fericirea atunci când nepoata sa îi bate la ușă. O speranță i se arată și e pregătit să lupte pentru ea.

The Princess Switch: Switched Again

Vanessa Hudgens revine anul acesta în dublul rol al ducesei Margaret și al dublurii Stacy. Cu câteva zile înaintea încoronării ducesei Margaret, dublura ei, Stacy, vrea să-i rezolve problemele romantice, însă o altă sosie reușește să încurce lucrurile.

The Christmas Chronicles

O amenințare răsună în întreg orașul din partea unui scandalagiu misterios, care spune că vrea să pună capăt Crăciunului pentru totdeauna. Însă, o adolescentă pare că îl întâlnește pe Moș Crăciun și lucrurile se schimbă.

Feliz NaviDAD

David Morales (Mario Lopez) și-a pierdut dragostea pentru Crăciun, după ce și-a pierdut soția cu câțiva ani în urmă, în perioada sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, face tot posibilul să evite Crăciunul, însă Noel, fiica lui de 14 ani, și Marissa, sora lui David, au alte planuri pentru acesta: vor să-i găsească o pereche online. Așa apare Sophie, o muziciană care îi iese în cale lui David și îi va schimba toată viața.

Filme de Crăciun romantice, de văzut în zilele geroase de iarnă

Un prinț de Crăciun – A Christmas Prince

O comedie romantică ce îi are în rolurile principale pe Rose Mclever și Ben Lamb. Povestea filmului de Crăciun te va cuceri instant. Vei afla cum un reporter care merge, sub acoperire, la palatul unui prinț pentru a afla cât mai multe secrete din viața acestuia, ajunge să trăiască dragostea vieții sale. Acțiunea filmului se petrece într-o țară imaginară, Aldovia, țară condusă de o monarhie.

Trailer – Un prinț de Crăciun

Pur și simplu dragoste – Love Actually

Este unul dintre cele mai frumoase filme de Crăciun, care spune o serie de povești fabuloase. Vei descoperi ce înseamnă, dar și care este farmecul sărbătorilor de iarnă pentru mai multe personaje. De ce fiecare trăiește într-un mod diferit perioada sărbătorilor, care sunt peripețiile prin care unii trec de sărbători, dar și cum încearcă alții să își redescopere propria persoană.

Trailer – Love Actually

Crăciunul la castel – A Princess for Christmas

O comedie de dragoste pe care, cu siguranță, o vei îndrăgi. Jules, o tânără din Buffalo, primește custodia nepoților săi după ce sora și cumnatul ei mor într-un accident. Jules primește o invitație din partea unei rude îndepărtate să își petreacă ziua de Crăciun cu el într-un castel din Europa. De aici începe aventura pentru Jules și cei doi copii.

„A Princess for Christmas” este unul din cele mai frumoase filme de Crăciun cu prinți și prințese.

Trailer – A Princess For Christmas

Filme de Crăciun de urmărit cu întreaga familie

Vacanță – The Holiday

Un film de Crăciun care îi are în centrul atenției pe Cameron Diaz și Kate Winslet. Cele două nu se cunosc personal, dar vorbesc pe internet și fac schimb de case pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, în urma unor decepții pe care amândouă le au în dragoste. Amanda lasă luxul din casa din LA și vine în Anglia, iar Iris se bucură de o vacanță așa cum nu a mai avut niciodată. Filmul este o comedie care îți va schimba starea de spirit imediat.

Trailer – The Holiday

Miracolul de pe strada 34 – Miracle on 34th Street

Film de Crăciun american de comedie unde, Moș Crăciun, reușește să o convingă pe o fetiță că sărbătoarea Crăciunului este una reală. Filmul este considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului 1947.

Angels in the Snow – Îngerii în zăpadă

Un film care îți va spune cea mai frumoasă poveste de Crăciun. Când nimic pare că nu mai poate ține o familie unită, o escapadă de Crăciun pare că produce un miracol. O poveste de familie, cu dragoste și lacrimi de fericire.

Trailer – Angels in the Snow

A Golden Christmas – Un Crăciun de aur

Jessica, un avocat federal, care se hotărăște să se întoarcă în casa părintească de Crăciun. Însă, odată ajunsă acolo, aceasta descoperă că locuința în care a copilărit a fost vândută unui străin. Se hotărăște să o cumpere, iar de aici începe aventura ei de Crăciun. Nu îl cunoaște pe noul proprietar al casei, încearcă să îl aresteze și încep peripețiile.

Trailer – A Golden Christmas

Filme de Crăciun – Moșul cel rău/ Bad Santa

Un film de comedie cu o poveste diferită față de ce știai până acum. Doi escroci se hotărăsc să plece într-o excursie prin magazine, îmbrăcați ca Moș Crăciun și elful său. Asta nu-i tot, pentru că cei doi plănuiesc să jefuiască fiecare instituție prin care trec, însă planul lor este dat peste cap în momentul în care întâlnesc un puști de 8 ani, care îi învață ce semnificație are Crăciunul.

Trailer – Bad Santa

Prietenii lui Moș Crăciun – The Search for Santa Paws

Continuăm lista cu filme de Crăciun și îl includem pe acesta, care îți va spune o poveste impresionantă. Filmul prezintă motivele pentru care Moș Crăciun și noul săul amic, Paws, leagă o prietenie atât de frumoasă și de strânsă. Ei decid să plece într-o călătorie în New York, iar de acolo începe aventura.

Trailer – The Search for Santa Paws

Globul de Crăciun – The Christmas Ornament

Film american de dragoste în care o vei urmări pe tânăra văduvă Kathy Howard, care vrea să renunțe la împodobirea bradului de Crăciun, deoarece nu vrea să își aducă aminte de răposatul soț. Ea păstrează o singură tradiție, coacerea prăjiturilor pentru prietenii ei. Totul se schimbă atunci când văduva Kathy îl întâlnește pe Tim, proprietarul magazinului de brazi.

Trailer – The Christmas Ornament

O dădacă de Crăciun – A Nanny for Christmas

În lista cu cele mai bune filme de Crăciun îți propunem și comedia “O dădacă de Crăciun”. O vei urmări pe Ally, o tânără inteligentă și veșnic preocupată de cariera ei, care ăși caută un nou job. Aceasta acceptă jobul de dădacă, iar petrecerea de Crăciun cu noua familie urmează să le schimbe viața tuturor pentru totdeauna.

Trailer – A Nanny for Christmas

Un Crăciun de Cenușăreasă – A Cinderella Christmas

O comedie romantică unde o vei urmări pe Angie, o tânără care muncește din greu la afacerea unchiului său. În seara în care este organizat Balul de Crăciun, Angie se dezlănțuie, iar cu ajutorul măștii pe care o poartă, ea reușește să îi atragă atenția lui Nicolas, un burlac bogat.

Trailer – A Cinderella Christmas

Topul celor mai bune filme de Crăciun din toate timpurile

IMDB a întocmit lista celor mai bune filme de Crăciun din toate timpurile. Le recomandăm să le vezi împreună cu familia:

  1. It’s a Wonderful Life (1946)
  2. Scrooge (1951)
  3. Rudolph the Red-Nosed Reindeer (1964, film animat)
  4. National Lampoon’s Christmas Vacation (1989)
  5. Home Alone (1990)
  6. A Christmas Story (1983)
  7. Miracle on 34th Street (1947)
  8. Scrooged (1988)
  9. Elf (2003)
  10. Bad Santa (2003)

Îți recomandăm să citești și:

Urmărește-ne pe Google News
Reacția unor oameni din Danemarca când au aflat că vorbesc cu un român. Gestul a fost însoțit de un zâmbet
GSP.RO
Reacția unor oameni din Danemarca când au aflat că vorbesc cu un român. Gestul a fost însoțit de un zâmbet
Secretele Regelui Charles, dezvăluite după încoronare. Are cele mai bizare CERINȚE legate de DORMITOR
Playtech.ro
Secretele Regelui Charles, dezvăluite după încoronare. Are cele mai bizare CERINȚE legate de DORMITOR
Acuzații grave pentru soțul unei vedete de televiziune din România: 'Continuă să abuzeze studente' Cum a reacționat acum soția lui
Viva.ro
Acuzații grave pentru soțul unei vedete de televiziune din România: 'Continuă să abuzeze studente' Cum a reacționat acum soția lui
"Am ieşit la poartă, ţipau!". Patru tinere au zburat cu mașina nou-nouță peste un giratoriu din Brăila. Au rupt un gard și au ajuns în curtea unei case
Observatornews.ro
"Am ieşit la poartă, ţipau!". Patru tinere au zburat cu mașina nou-nouță peste un giratoriu din Brăila. Au rupt un gard și au ajuns în curtea unei case
Prima țară care anunță că susține anexarea ilegală a regiunilor ucrainene de către Putin
Știrileprotv.ro
Prima țară care anunță că susține anexarea ilegală a regiunilor ucrainene de către Putin
Câți bani câștigă din înmormântări firma aflată în subordinea Patriarhului Daniel. Afacerea a explodat în pandemie
FANATIK.RO
Câți bani câștigă din înmormântări firma aflată în subordinea Patriarhului Daniel. Afacerea a explodat în pandemie
Pink a dat peste un român într-un hotel şi a început o discuţie incredibilă! "Nu înţelegi, aici nu e ca pe scenă". Artista i-a dat o replică neverosimilă
Orangesport.ro
Pink a dat peste un român într-un hotel şi a început o discuţie incredibilă! "Nu înţelegi, aici nu e ca pe scenă". Artista i-a dat o replică neverosimilă
Horoscop 5 octombrie 2022. Leii pot ajunge la concluzii mai cumsecade legate de anumite asocieri, parteneriate, colaborări de tot felul
HOROSCOP
Horoscop 5 octombrie 2022. Leii pot ajunge la concluzii mai cumsecade legate de anumite asocieri, parteneriate, colaborări de tot felul
Molteni&C deschide primul flagship store în România
PUBLICITATE
Molteni&C deschide primul flagship store în România