Cele mai frumoase filme de Crăciun

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă, moment perfect pentru a începe să cauți filme de Crăciun. Îți propunem să te bucuri de fiecare seară până la sărbători și să îți treci pe lista de priorități doar momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Îți venim în ajutor și îți spunem care sunt cele mai bune filme de Crăciun pe care trebuie neapărat să le vezi!

Cele mai bune filme de Crăciun din 2021

A Boy Called Christmas

Bazat pe o carte pentru copii cu același nume, scrisă de Matt Haig, A Boy Called Christmas  ne arată originea povetii lui Moș Crpciun, cu ajutorul aventurii pe care acesta a trăit-o în copilărie. Filmul îîi are în distribuție pe Henry Lawfull, Maggie Smith, Kristen Wiig, Michiel Huisman, și Sally Hawkins și poate fi urmărit pe Netflix, udne este deja în topul vizionărilor în acest sezon.

Father Christmas is Back

Father Christmas Is Back este povestea a ptru surori care nu se prea înțekeg, dar care ajung să se regăsească în momentul în care tatăl lor, de care nu mai știuau nimic de multă vreme, se reîntoarce în sânul familiei. Acțiune se petrece la proprietatea lor elegantă, de Crăciun. O comedie de neratat de Crăciun, cu atât mai puțin dacă ești fanul lui Liz Hurley!

UE declară război Beijingului în cazul subvențiilor pentru firmele chineze. „Am devenit dependenți de gazele rusești. Să nu repetăm greșeala cu China”
Recomandări
UE declară război Beijingului în cazul subvențiilor pentru firmele chineze. „Am devenit dependenți de gazele rusești. Să nu repetăm greșeala cu China”

A castle for Christmas

Avem parte de o comedie romantică, în stil clasic, cu una dintre actrițele cele mai potrivite pentru acest gen de filme de familie, Brooke Shields. În film ea joacă rolul unei scriitoare de succes care dorește să cumpere un castel în Scoția, dar evenimentele capătă o întorsătură cu accente romantice, atunci când îl întâlnește pe proprietarul castelului, interpretat de Cary Elwes.

Home Sweet Home Alone

O producție construită pe tiparul de succes al seriei Home Alone, filmul este ca de obicei despre un băiețel care e lăsat singur acasă de Crăciun și trebuie să își protejeze căminul. Puștiul, pe numele său Max, este interpretat de Archie Yates (Jojo Rabbit), iar filmul îi include în distribuție pe Ellie Kemper, Rob Delaney și Kenan Thompson.

The Real Housewives of the North Pole

Filmul nu e ceea ce pare dacă te gândești la clișee din cauza titlului. Deși te aștepți să fie povestea unor femei măritate și bogate care trăiesc la Polul Nord, de fapt este vorba vorba despre niște doamne care locuiesc în orășelul North Pole din Vermont. Povestea este a două prietene care erau renumite pentru modul în care decorau casele din comunitate și care după o ceartă ajung să cncureze una împotriva celeilalte, pentru a arăta care este mai bună.

Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale
Recomandări
Xi Jinping a făcut cea mai mare restructurare a armatei chineze din ultimul deceniu. Strategia din spatele deciziei sale

Cele mai bune filme de Crăciun din 2020

The War with Grandpa

Un film cu o distribuție de excepție – Robert de Niro, Uma Thurman, Jane Seymour și Christopher Walken. Peter se bucură că bunicul său vine să locuiască împreună cu familia, însă nu s-a gândit că va trebui să-i cedeze acestuia camera și să se mute în…pod. Tânărul nu vede altă soluție decât să-i declare război bunicului. Cum va răspunde bătrânul?

Happiest Season

Planurile lui Abby (Kristen Stewart) de a o cere în căsătorie pe iubita ei (Mackenzie Davis) de Crăciun, în fața familiei acesteia, sunt date peste cap când află că părinții nu știu despre relația lor, nici despre faptul că fiica lor este gay.

Filme de Crăciun de dragoste – Holidate

Sloane (Emma Roberts) și Jackson (Luke Bracey) s-au săturat de singurătate, astfel că fac un pact: deși abia s-au cunoscut, acceptă să fie partenerul fiecăruia pe tot parcursul anului, fără să fie într-o relație. Dar ce se întâmplă când cei doi încep să aibă sentimente unul pentru celălalt?

Operation Christmas Drop

Zeci de mii de români, așteptați pe Litoral în minivacanța de 1 Mai și Paște. În străinătate, Grecia și Turcia sunt în top: „Turcii au învățat să facă ouă roșii pentru noi”
Recomandări
Zeci de mii de români, așteptați pe Litoral în minivacanța de 1 Mai și Paște. În străinătate, Grecia și Turcia sunt în top: „Turcii au învățat să facă ouă roșii pentru noi”

Kate Graham joacă rolul asistentei unui om politic cu influență care se îndrăgostește de căpitanul bazei forțelor aeriene americane de la tropice (Alexander Ludwg – Bjorn din serialul „Vikings”).

Jingle Jangle: A christmas Journey

Un fabricant de jucării care fusese fericit în trecut, până să fie trădat de ucenicul său, pare că începe din nou să simtă iubirea și fericirea atunci când nepoata sa îi bate la ușă. O speranță i se arată și e pregătit să lupte pentru ea.

The Princess Switch: Switched Again

Vanessa Hudgens revine anul acesta în dublul rol al ducesei Margaret și al dublurii Stacy. Cu câteva zile înaintea încoronării ducesei Margaret, dublura ei, Stacy, vrea să-i rezolve problemele romantice, însă o altă sosie reușește să încurce lucrurile.

The Christmas Chronicles

O amenințare răsună în întreg orașul din partea unui scandalagiu misterios, care spune că vrea să pună capăt Crăciunului pentru totdeauna. Însă, o adolescentă pare că îl întâlnește pe Moș Crăciun și lucrurile se schimbă.

Feliz NaviDAD

David Morales (Mario Lopez) și-a pierdut dragostea pentru Crăciun, după ce și-a pierdut soția cu câțiva ani în urmă, în perioada sărbătorilor de iarnă. Anul acesta, face tot posibilul să evite Crăciunul, însă Noel, fiica lui de 14 ani, și Marissa, sora lui David, au alte planuri pentru acesta: vor să-i găsească o pereche online. Așa apare Sophie, o muziciană care îi iese în cale lui David și îi va schimba toată viața.

Filme de Crăciun romantice, de văzut în zilele geroase de iarnă

Un prinț de Crăciun – A Christmas Prince

O comedie romantică ce îi are în rolurile principale pe Rose Mclever și Ben Lamb. Povestea filmului de Crăciun te va cuceri instant. Vei afla cum un reporter care merge, sub acoperire, la palatul unui prinț pentru a afla cât mai multe secrete din viața acestuia, ajunge să trăiască dragostea vieții sale. Acțiunea filmului se petrece într-o țară imaginară, Aldovia, țară condusă de o monarhie.

Trailer – Un prinț de Crăciun

Pur și simplu dragoste – Love Actually

Este unul dintre cele mai frumoase filme de Crăciun, care spune o serie de povești fabuloase. Vei descoperi ce înseamnă, dar și care este farmecul sărbătorilor de iarnă pentru mai multe personaje. De ce fiecare trăiește într-un mod diferit perioada sărbătorilor, care sunt peripețiile prin care unii trec de sărbători, dar și cum încearcă alții să își redescopere propria persoană.

Trailer – Love Actually

Crăciunul la castel – A Princess for Christmas

O comedie de dragoste pe care, cu siguranță, o vei îndrăgi. Jules, o tânără din Buffalo, primește custodia nepoților săi după ce sora și cumnatul ei mor într-un accident. Jules primește o invitație din partea unei rude îndepărtate să își petreacă ziua de Crăciun cu el într-un castel din Europa. De aici începe aventura pentru Jules și cei doi copii.

„A Princess for Christmas” este unul din cele mai frumoase filme de Crăciun cu prinți și prințese.

Trailer – A Princess For Christmas

Filme de Crăciun de urmărit cu întreaga familie

Vacanță – The Holiday

Un film de Crăciun care îi are în centrul atenției pe Cameron Diaz și Kate Winslet. Cele două nu se cunosc personal, dar vorbesc pe internet și fac schimb de case pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, în urma unor decepții pe care amândouă le au în dragoste. Amanda lasă luxul din casa din LA și vine în Anglia, iar Iris se bucură de o vacanță așa cum nu a mai avut niciodată. Filmul este o comedie care îți va schimba starea de spirit imediat.

Trailer – The Holiday

Miracolul de pe strada 34 – Miracle on 34th Street

Film de Crăciun american de comedie unde, Moș Crăciun, reușește să o convingă pe o fetiță că sărbătoarea Crăciunului este una reală. Filmul este considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului 1947.

Angels in the Snow – Îngerii în zăpadă

Un film care îți va spune cea mai frumoasă poveste de Crăciun. Când nimic pare că nu mai poate ține o familie unită, o escapadă de Crăciun pare că produce un miracol. O poveste de familie, cu dragoste și lacrimi de fericire.

Trailer – Angels in the Snow

A Golden Christmas – Un Crăciun de aur

Jessica, un avocat federal, care se hotărăște să se întoarcă în casa părintească de Crăciun. Însă, odată ajunsă acolo, aceasta descoperă că locuința în care a copilărit a fost vândută unui străin. Se hotărăște să o cumpere, iar de aici începe aventura ei de Crăciun. Nu îl cunoaște pe noul proprietar al casei, încearcă să îl aresteze și încep peripețiile.

Trailer – A Golden Christmas

Filme de Crăciun – Moșul cel rău/ Bad Santa

Un film de comedie cu o poveste diferită față de ce știai până acum. Doi escroci se hotărăsc să plece într-o excursie prin magazine, îmbrăcați ca Moș Crăciun și elful său. Asta nu-i tot, pentru că cei doi plănuiesc să jefuiască fiecare instituție prin care trec, însă planul lor este dat peste cap în momentul în care întâlnesc un puști de 8 ani, care îi învață ce semnificație are Crăciunul.

Trailer – Bad Santa

Prietenii lui Moș Crăciun – The Search for Santa Paws

Continuăm lista cu filme de Crăciun și îl includem pe acesta, care îți va spune o poveste impresionantă. Filmul prezintă motivele pentru care Moș Crăciun și noul săul amic, Paws, leagă o prietenie atât de frumoasă și de strânsă. Ei decid să plece într-o călătorie în New York, iar de acolo începe aventura.

Trailer – The Search for Santa Paws

Globul de Crăciun – The Christmas Ornament

Film american de dragoste în care o vei urmări pe tânăra văduvă Kathy Howard, care vrea să renunțe la împodobirea bradului de Crăciun, deoarece nu vrea să își aducă aminte de răposatul soț. Ea păstrează o singură tradiție, coacerea prăjiturilor pentru prietenii ei. Totul se schimbă atunci când văduva Kathy îl întâlnește pe Tim, proprietarul magazinului de brazi.

Trailer – The Christmas Ornament

O dădacă de Crăciun – A Nanny for Christmas

În lista cu cele mai bune filme de Crăciun îți propunem și comedia “O dădacă de Crăciun”. O vei urmări pe Ally, o tânără inteligentă și veșnic preocupată de cariera ei, care ăși caută un nou job. Aceasta acceptă jobul de dădacă, iar petrecerea de Crăciun cu noua familie urmează să le schimbe viața tuturor pentru totdeauna.

Trailer – A Nanny for Christmas

Un Crăciun de Cenușăreasă – A Cinderella Christmas

O comedie romantică unde o vei urmări pe Angie, o tânără care muncește din greu la afacerea unchiului său. În seara în care este organizat Balul de Crăciun, Angie se dezlănțuie, iar cu ajutorul măștii pe care o poartă, ea reușește să îi atragă atenția lui Nicolas, un burlac bogat.

Trailer – A Cinderella Christmas

Topul celor mai bune filme de Crăciun din toate timpurile

IMDB a întocmit lista celor mai bune filme de Crăciun din toate timpurile. Le recomandăm să le vezi împreună cu familia:

  1. It’s a Wonderful Life (1946)
  2. Scrooge (1951)
  3. Rudolph the Red-Nosed Reindeer (1964, film animat)
  4. National Lampoon’s Christmas Vacation (1989)
  5. Home Alone (1990)
  6. A Christmas Story (1983)
  7. Miracle on 34th Street (1947)
  8. Scrooged (1988)
  9. Elf (2003)
  10. Bad Santa (2003)

Îți recomandăm să citești și:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
FANATIK.RO
Stațiunea din România de care tinerii și pensionarii încep să se reîndrăgostească. Se reinventează, vine cu prețuri la jumătate față de Mamaia sau Valea Prahovei și are ceva unic pe pământ
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Libertateapentrufemei.ro
Acasă la Dana Nălbaru și la Dragoș Bucur. Uite-i cum muncesc pământul la Moșteni-Greci! Actorul ară cu tractorul, solista și fiica ei văruiesc pomii în livadă
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
GSP.RO
Meciul dintre Nadal și un puști de 16 ani a intrat în istorie. Cine a câștigat
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
FANATIK.RO
Sfatul zilei de luni, 29 aprilie 2024. Fecioarele vor să facă schimbări
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
Știrileprotv.ro
România, evitată de transportul de arme americane către Ucraina. Traseul-surpriză ales în detaliu de SUA prin Europa
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
Unica.ro
Imagini din casa în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă, alături de fiul lor / Foto
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un stadion ultra-modern de 30.000 de locuri
Observatornews.ro
Investiţie de 165 de milioane de euro în România. Oraşul unde se va construit un stadion ultra-modern de 30.000 de locuri
Horoscop 28 aprilie 2024. Capricornilor le-a venit rândul să fie sursă de stres sau de bucurie pentru cei din jur
HOROSCOP
Horoscop 28 aprilie 2024. Capricornilor le-a venit rândul să fie sursă de stres sau de bucurie pentru cei din jur

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI