De Camelia Diaconu,

Cele mai frumoase filme de Crăciun

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la sărbătorile de iarnă, moment perfect pentru a începe să cauți filme de Crăciun. Îți propunem să te bucuri de fiecare seară până la sărbători și să îți treci pe lista de priorități doar momente frumoase petrecute alături de cei dragi. Îți venim în ajutor și îți spunem care sunt cele mai bune filme de Crăciun pe care trebuie neapărat să le vezi!

Filme de Crăciun – filme de văzut în familie în zilele geroase de iarnă

Un prinț de Crăciun – A Christmas Prince

O comedie romantică ce îi are în rolurile principale pe Rose Mclever și Ben Lamb. Povestea filmului de Crăciun te va cuceri instant. Vei afla cum un reporter care merge, sub acoperire, la palatul unui prinț pentru a afla cât mai multe secrete din viața acestuia, ajunge să trăiască dragostea vieții sale. Acțiunea filmului se petrece într-o țară imaginară, Aldovia, țară condusă de o monarhie.

Trailer – Un prinț de Crăciun

Pur și simplu dragoste – Love Actually

Este unul dintre cele mai frumoase filme de Crăciun, care spune o serie de povești fabuloase. Vei descoperi ce înseamnă, dar și care este farmecul sărbătorilor de iarnă pentru mai multe personaje. De ce fiecare trăiește într-un mod diferit perioada sărbătorilor, care sunt peripețiile prin care unii trec de sărbători, dar și cum încearcă alții să își redescopere propria persoană.

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea
Recomandări

Medicii care stau 24 de ore din 24 în spitale sunt puși să-și plătească mâncarea

 
Trailer – Love Actually

Vacanță – The Holiday

Un film de Crăciun care îi are în centrul atenției pe Cameron Diaz și Kate Winslet. Cele două nu se cunosc personal, dar vorbesc pe internet și fac schimb de case pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, în urma unor decepții pe care amândouă le au în dragoste. Amanda lasă luxul din casa din LA și vine în Anglia, iar Iris se bucură de o vacanță așa cum nu a mai avut niciodată. Filmul este o comedie care îți va schimba starea de spirit imediat.

Trailer – The Holiday

Crăciunul la castel – A Princess for Christmas

O comedie de dragoste pe care, cu siguranță, o vei îndrăgi. Jules, o tânără din Buffalo, primește custodia nepoților săi după ce sora și cumnatul ei mor într-un accident. Jules primește o invitație din partea unei rude îndepărtate să își petreacă ziua de Crăciun cu el într-un castel din Europa. De aici începe aventura pentru Jules și cei doi copii.

ANALIZĂ | De unde ar putea Guvernul să taie din cheltuieli. Pe listă, printre altele, anularea creșterii pensiilor sau a dublării alocațiilor
Recomandări

ANALIZĂ | De unde ar putea Guvernul să taie din cheltuieli. Pe listă, printre altele, anularea creșterii pensiilor sau a dublării alocațiilor

 
Trailer – A Princess For Christmas

Filme de Crăciun de urmărit cu întreaga familie

Miracolul de pe strada 34 – Miracle on 34th Street

Film de Crăciun american de comedie unde, Moș Crăciun, reușește să o convingă pe o fetiță că sărbătoarea Crăciunului este una reală. Filmul este considerat unul dintre cele mai bune filme ale anului 1947.

Angels in the Snow – Îngerii în zăpadă

Un film care îți va spune cea mai frumoasă poveste de Crăciun. Când nimic pare că nu mai poate ține o familie unită, o escapadă de Crăciun pare că produce un miracol. O poveste de familie, cu dragoste și lacrimi de fericire.

Trailer – Angels in the Snow

A Golden Christmas – Un Crăciun de aur

Jessica, un avocat federal, care se hotărăște să se întoarcă în casa părintească de Crăciun. Însă, odată ajunsă acolo, aceasta descoperă că locuința în care a copilărit a fost vândută unui străin. Se hotărăște să o cumpere, iar de aici începe aventura ei de Crăciun. Nu îl cunoaște pe noul proprietar al casei, încearcă să îl aresteze și încep peripețiile.

Hoții de oxigen prosperă în criza COVID-19: directorul PNL cercetat penal pentru escrocherii cu aparate de aer le-a dublat acum prețul și spune că “sunt la reducere”
Recomandări

Hoții de oxigen prosperă în criza COVID-19: directorul PNL cercetat penal pentru escrocherii cu aparate de aer le-a dublat acum prețul și spune că “sunt la reducere”

 
Trailer – A Golden Christmas

Filme de Crăciun – Moșul cel rău/ Bad Santa

Un film de comedie cu o poveste diferită față de ce știai până acum. Doi escroci se hotărăsc să plece într-o excursie prin magazine, îmbrăcați ca Moș Crăciun și elful său. Asta nu-i tot, pentru că cei doi plănuiesc să jefuiască fiecare instituție prin care trec, însă planul lor este dat peste cap în momentul în care întâlnesc un puști de 8 ani, care îi învață ce semnificație are Crăciunul.

Trailer – Bad Santa

Prietenii lui Moș Crăciun – The Search for Santa Paws

Continuăm lista cu filme de Crăciun și îl includem pe acesta, care îți va spune o poveste impresionantă. Filmul prezintă motivele pentru care Moș Crăciun și noul săul amic, Paws, leagă o prietenie atât de frumoasă și de strânsă. Ei decid să plece într-o călătorie în New York, iar de acolo începe aventura.

Trailer – The Search for Santa Paws

Globul de Crăciun – The Christmas Ornament

Film american de dragoste în care o vei urmări pe tânăra văduvă Kathy Howard, care vrea să renunțe la împodobirea bradului de Crăciun, deoarece nu vrea să își aducă aminte de răposatul soț. Ea păstrează o singură tradiție, coacerea prăjiturilor pentru prietenii ei. Totul se schimbă atunci când văduva Kathy îl întâlnește pe Tim, proprietarul magazinului de brazi.

Trailer – The Christmas Ornament

O dădacă de Crăciun – A Nanny for Christmas

În lista cu cele mai bune filme de Crăciun îți propunem și comedia “O dădacă de Crăciun”. O vei urmări pe Ally, o tânără inteligentă și veșnic preocupată de cariera ei, care ăși caută un nou job. Aceasta acceptă jobul de dădacă, iar petrecerea de Crăciun cu noua familie urmează să le schimbe viața tuturor pentru totdeauna.

Trailer – A Nanny for Christmas

Un Crăciun de Cenușăreasă – A Cinderella Christmas

O comedie romantică unde o vei urmări pe Angie, o tânără care muncește din greu la afacerea unchiului său. În seara în care este organizat Balul de Crăciun, Angie se dezlănțuie, iar cu ajutorul măștii pe care o poartă, ea reușește să îi atragă atenția lui Nicolas, un burlac bogat.

Trailer – A Cinderella Christmas

12 Filme de Crăciun pe care îți recomandăm să le urmărești împreună cu familia în zilele friguroase de iarnă.

Îți recomandăm să citești și:

Citeşte şi:

Postul Crăciunului 2019 începe astăzi. Ce se mănâncă în post și când e dezlegare la pește

Zile libere 2020 – calendar sărbători legale, calendar vacanțe în anul 2020

Când nu se fac nunți în 2020

Filme seriale – top 20 de seriale de neratat pe Netflix sau HBO

Filme de Crăciun pentru copii – cele mai frumoase filme de urmărit cu întreaga familie

Seriale turcești – top 20 de seriale pe care să le urmărești

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre