Filme Netflix Decembrie 2020. Descoperă lista cu cele mai noi filme și seriale pe care le poți urmări începând cu luna decembrie.

Titlurile lunii Decembrie pe Netflix

The Prom

În filmul ce va fi disponibil din 11 decembrie pe Netflix îi vei putea urmări pe Dee Dee Allen (Meryl Streep deținătoarea a trei premii Oscar) și Barry Glickman (James Corden deținător al premiului Tony), două personalități celebre de pe scena din New York, care se confruntă cu o criză nemaiîntâlnită, deoarece noul lor spectacol de pe Broadway pare a fi un mare eșec și amenință că acest lucru le va distruge carierele.

The Prom trailer

The Midnight Sky

Din 23 decembrie poți urmări pe Netflix povestea savantului singuratic, George Clooney, aflat la Polul Nord, care încearcă din răsputeri să-i convingă pe pe colegii săi astronauți să nu revină pe Pământ, acolo unde a avut loc o misterioasă catastrofă globală. Unul dintre cele mai bune filme de acțiune pe care trebuie să-l vezi în luna sărbătorilor de iarnă.

The Midnight Sky trailer

Filme Netflix Decembrie 2020 – Bridgerton

Un film ce poate fi urmărit pe 25 decembrie, în seara de Crăciun, împreună cu întreaga familie. Filmul o are în prim plan pe Daphne Bridgerton, fiica cea mai mare a familiei celebre și foarte puternice Bridgerton, care decide să-și facă debutul în piața competitivă a căsătoriilor din înalta societate londoneză din perioada Regenței. Întreaga acțiune ia o întorsătură neașteptată atunci când fratele ei decide că este momentul să intervină și să-i strice planurile surorii sale.

Descoperă și ce filme de Crăciun poți vizualiza luna aceasta

Bridgerton trailer

Seriale Netflix Decembrie 2020

The Holiday Movies That Made Us

Un film care ne arată exact ce înseamnă magia sărbătorilor de iarnă. Obsedat de Crăciun, un bărbat îmbrăcat în haine de elf face tot posibilul să transmită această sărbătoare mai departe chiar și în cele mai îndepărtate locuri. Sezonul nou al filmului poate fi urmărit încă de pe 1 decembrie.

The Holiday Movies That Made Us trailer

Do Do Sol Sol La La Sol

Un serial nou ce poate fi urmărit din 3 decembrie pe Netflix. În prim plan o vei descoperi pe tânăra pianistă foarte bogată care într-o zi pierde tot și se hotărăște că este momentul să o ia pe un alt drum pentru a-și găsi liniștea. Așa reușește să ajungă într-un orășel mic care îi aduce speranță și dragostea mult visată.

Do Do Sol Sol La La Sol trailer

Private Lives

Pentru că nimic nu mai poate fi privat și informațiile pot ajunge în orice colț al lumii, câțiva escroci se gândesc să dea în vileag sistemul de supraveghere condus de guvern și o mulțime de informații prețioase ajung la urechile tuturor. Serialul nou marca Netflix poate fi urmărit din 3 decembrie.

Private Lives trailer

Big Mouth: Sezon 4

O gașcă de prieteni care se confruntă cu o serie de probleme ale vârstei, iar din poveste nu lipsește umorul și drama. Unde mai pui că școala este pe cale să înceapă iar ei încă se gândesc la taberele de vară și la toate evenimentele petrecute atunci. Serialul poate fi urmărit din 4 decembrie.

Big Mouth: Sezon 4 trailer

Selena: The Series

O cântăreață mexicano-americană muncește din greu împreună cu familia sa pentru a răzbate și pentru a ajunge cunoscută în industria muzicală. Aceasta se confruntă cu o serie de obstacole și probleme care o descurajează de multe ori, dar niciodată nu o lasă să renunțe. Poți urmări serialul din 4 decembrie pe Netflix.

Știi care sunt cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii

Selena: The Series trailer

Mr Iglesias: Partea 3

Din 8 decembrie începe o nouă etapă a serialului mult așteptat. Gabe își îndeamnă elevii să-și înfrunte fricile și să-și depășească limitele, deoarece ei trebuie să aibă țeluri înalte în viață.

Mr Iglesias: Partea 3 trailer

Alice în Borderland

Din 10 decembrie poți urmări un serial nou marca Netflix unde în prim plan este un tânăr obsedat de jocuri video. Acesta ajunge atât de departe încât se trezește într-o viziune bizară a orașului Tokyo, acolo unde împreună cu alți vizitatori concurează în jocuri mortale pentru a reuși să supraviețuiască.

Alice în Borderland trailer

The Mess you Leave Behind

Din 11 decembrie poți urmări pe Netflix un serial nou. Acesta o are în prim plan pe profesoara proaspăt ajunsă în școală pentru un job nou la liceu. Nimic nu pare anormal până aici, dar totul se schimbă atunci când chiar ea este bănuită pentru o moarte suspectă care a avut loc în urmă cu câteva săptămâni.

The Mess you Leave Behind trailer

Tiny Pretty Things

O tânără pasionată de balet și extrem de talentată află că este scoasă din joc de la școala de balet de elită din Chicago, iar înlocuitoarea ei nu este nimeni alta decât o fată ce intră în lumea trădărilor, a minciunilor și a competiției acerbe. Serialul poate fi urmărit din 14 decembrie pe Netflix.

Tiny Pretty Things trailer

Song Exploder: Volumul 2

Din 15 decembrie începe un sezon nou din serialul mult așteptat. Viața artiștilor Dua Lipa, Nine Inch Nails, The Killers și Natalia Lafourcade este povestită pe larg în acest serial de poveste.

Song Exploder: Volumul 2 trailer

How to Ruin the Wedding

Din 16 decembrie poți urmări un serial nou marca Netflix care te va binedispune la fiecare episod. Tumi, fiica risipitoare a familiei, revine acasă de sărbători și face ce face până ajunge să-i strice planurile de căsătorie ale surorii ei. Aceasta trebuie să îndrepte lucrurile cât mai repede, până nu este prea târziu.

How to Ruin the Wedding trailer

Home for Christmas: Sezon 2

Chiar dacă Johanne pare că se bucură de o relație promițătoare, aceasta nu scapă de certuri cu familia, prietenii, ba chiar și cu foștii iubiți. Toate aceste evenimente o pun la grea încercare în fiecare zi. Serialul este disponibil pe Netflix din 18 decembrie.

Home for Christmas: Sezon 2 trailer

Filme Netflix Decembrie 2020 – Sweet Home

Cine ar fi crezut că un adolescent cu probleme și demoni interiori ar putea deveni singura cale de scăpare și de supraviețuire a vecinilor care se confruntă cu niște monștrii cumpliți. Serialul nou va începe din 18 decembrie pe Netflix.

Sweet Home trailer

Equinox

Din 30 decembrie o vei urmări pe tânăra Astrid care se luptă să elucideze un mister de câțiva zeci de ani. Ea a fost martora dispariției unui autobuz plin de elevi și toți vor să afle adevărul, însă tânăra ajunge la un moment dat să schimbe trecutul.

Equinox trailer

Chilling Adventures of Sabrina: Partea 4

Când vrăjitoarele pornesc un război, chiar nu știi la ce să te aștepți deoarece pericolele sunt la orice pas. Nick încearcă să o recucerească pe Sabrina, însă trebuie să descoperi dacă acest lucru mai este posibil ori este prea târziu.

Chilling Adventures of Sabrina: Partea 4 trailer

Filme Netflix Decembrie 2020

Angela’s Christmas Wish

Angela se hotărăște ca în acest an de sărbători să reunească întreaga familie, chiar dacă acest pas pare imposibil la o primă vedere. Tânără trebuie să ajungă din Irlanda în Australia și are o mulțime de pericole de depășit. Filmul poate fi urmărit din 1 decembrie pe Netflix.

Angela’s Christmas Wish trailer

Filme Netflix Decembrie 2020 – Break

Lucie a avut un accident grav și încearcă din răsputeri să-și revină și să se redescopere ca dansatoare. Așa ajunge să-l întâlnească pe Vincent, un breaker talentat, dar care se confruntă cu o serie de complexe, iar asta îi îngreunează buna desfășurare a carierei sale. Filmul poate fi urmărit din 4 decembrie.

Break trailer

Bombay Rose

Din 4 decembrie poți urmări pe Netflix povestea a doi visători care trăiesc în propria lume și nu iau în seamă agitația unui oraș polivalent. Însă, la un moment dat iubirea lor este pusă la mare încercare din cauza convingerilor religioase diferite.

Bombay Rose trailer

Christmas Crossfire

După ce oprește o tentativă de crimă, un bărbat ajunge să fugă de ucigași împreună chiar cu potențiala victimă, în timp ce este căutat peste tot. Între timp, o femeie pe care a cunoscut-o de curând face tot posibilul să dea de el. Filmul poate fi urmărit din 4 decembrie.

Christmas Crossfire trailer

Rose Island

Un inginer excentric decide să-și clădească propria insulă în largul coastei italiene și o declară “națiune”. El atrage atenția întregii lumi, inclusiv a guvernului, cu această hotărâre, iar de aici începe aventura. Poți urmări filmul din 9 decembrie pe Netflix.

Rose Island trailer

Canvas

Un bunic îndurerat după ce a suferit o pierdere cruntă nu mai găsește putere și inspirație în nimic și aproape că nu mai vrea să se ocupe de nimic. Însă, pasiunea lui pentru pictură nu piere, așa că își găsește forța interioară pentru a putea picta din nou. Filmul este disponibil pe Netflix din 11 decembrie.

Canvas trailer

A California Christmas

Un bogat tânăr și fermecător nu vrea să renunțe la viața luxoasă cu care a fost dintotdeauna obișnuit, așa că face totul pentru a obține un teren pe care și-l dorește. El ajunge să se transforme într-un grăjdar pentru a o convinge pe proprietara unei ferme să-și vândă terenul înainte de Crăciun.

A California Christmas trailer

Alte filme Netflix decembrie 2020

  • Mank;
  • Ma Rainey’s Black Bottom;
  • Cops and Robbers.

Comedii de urmărit pe Netflix în decembrie

Hazel Bruggers: Tropical

Un spectacol de stand up unde o vei putea urmări pe comediana Hazel Brugger care decide să abordeze o serie de povești amuzante despre ginecologi prea vorbăreți sau gâște gălăgioase. Comedia poate fi urmărită din 2 decembrie.

Hazel Bruggers: Tropical trailer

Natalie Palamides: Nate a One Man Show

Comediana Natalie Palamides decide să vorbească la scenă deschisă despre decepțiile în dragoste. Latura sa delicată este ușor de descifrat, chiar dacă tânăra nu-și dorește să o evidențieze.

Natalie Palamides: Nate a One Man Show trailer

Documentare Netflix decembrie 2020

The Surgeons Cut

Un documentar care vorbește despre viața și cariera a patru chirurgi de excepție. Un documentar care te inspiră și te lasă fără cuvinte datorită personajelor puternice care se află în prim plan. Poți urmări documentarul din 9 decembrie pe Netflix.

The Surgeons Cut trailer

Giving Voice

Mai mulți studenți din toată SUA participă la audiții pentru un loc în „Concursul de monologuri August Wilson”. Runda finală a concursului este captivantă pentru toți participanții deoarece este vorba despre o rundă pe Broadway.

Giving Voice trailer

Anitta: Made in Honorio

Un documentar ce poate fi urmărit din 16 decembrie pe Netflix. O vei putea urmări pe Anita, regina pop din Brazilia care vorbește despre faimă, familie și etica profesională.

Anitta: Made in Honorio trailer

Netflix pentru copii și familie în decembrie 2020

  • Captain Underpants Mega Blissmas – din 4 decembrie;
  • Ashley Garcia: Genius in Love: Christmas – din 9 decembrie;
  • Hilda: Season 2 – din 14 decembrie;
  • Fast and Furious Spy Racers: Season 3: Sahara – din 26 decembrie;
  • Go! Go! Cory Carson: Season 3 – din 26 decembrie.
Go! Go! Cory Carson: Season 3 trailer

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmărește-ne pe Google News
CV-ul de deputat al lui Daniel Ghiță, între fals și haz. Ce a pus la aptitudini fostul luptător
PARTENERI - GSP.RO
CV-ul de deputat al lui Daniel Ghiță, între fals și haz. Ce a pus la aptitudini fostul luptător
Prinsă în pădure cu amantul! O celebră prezentatoare de la noi și-a spulberat căsnicia
Playtech.ro
Prinsă în pădure cu amantul! O celebră prezentatoare de la noi și-a spulberat căsnicia
Mama copilului sfâșiat de câine nu înțelege cum s-a putut întâmpla tragedia: "Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii"
Observatornews.ro
Mama copilului sfâșiat de câine nu înțelege cum s-a putut întâmpla tragedia: "Până şi hoţii mi-au intrat şi mi-au mângâiat câinii"
Horoscop 25 ianuarie 2022. Peștii țin foarte mult la un plan și se apropie cu teamă de persoanele care i-ar putea influența
HOROSCOP
Horoscop 25 ianuarie 2022. Peștii țin foarte mult la un plan și se apropie cu teamă de persoanele care i-ar putea influența
Ce s-a întâmplat în Rusia după ce Putin a trimis armata la granița cu Ucraina. Probleme uriașe
Știrileprotv.ro
Ce s-a întâmplat în Rusia după ce Putin a trimis armata la granița cu Ucraina. Probleme uriașe
Cum a reacţionat Reghecampf când a auzit zvonurile despre presupusul amant al Anamariei Prodan: ”Venea la noi acasă”
Telekomsport
Cum a reacţionat Reghecampf când a auzit zvonurile despre presupusul amant al Anamariei Prodan: ”Venea la noi acasă”
Beneficiile unui abonament de sănătate pentru tine și familia ta
PUBLICITATE
Beneficiile unui abonament de sănătate pentru tine și familia ta