Top 20 – Cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii și întreaga familie

Magia sărbătorilor de iarnă ne cuprinde pe toți cu mult înainte de marile evenimente. Decorațiunile pe care le găsești de-acum în magazine, hainele de sărbătoare, dar și opțiunile variate de distracție ne fac deja să intrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă. Și pentru că serile în familie sunt cele mai frumoase, îți propunem o activitate relaxantă de la mic la mare: vizionarea celor mai bune filme de Crăciun pentru copii. Cei mici vor fi încântați să afle povestea Crăciunului din poveștile animate. Iată recomandările noastre:

20 de filme de Crăciun pentru copii – activități relaxante de la mic la mare

Cum a furat Grinch Crăciunul

Unul dintre cele mai haioase filme de Crăciun pentru copii în care vei urmări povestea lui Grinch, un țâfnos care trăiește izolat într-o peșteră din vârful muntelui. El nu are prieteni, decât un câine pe nume Max, iar ocupația lui an de an este de a strica spiritul sărbătorilor de iarnă. Lui nu îi place agitația din jurul Crăciunului, așa că este hotărât să îi vină de hac și să se opună Crăciunului. De aici începe o adevărată aventură.

Trailer – Cum a furat Grinch Crăciunul

Expresul polar

Documentul intern care expune războiul hibrid al Rusiei împotriva Occidentului. Scopul lui Vladimir Putin: „să scoată SUA din joc” și „să distrugă NATO”
Recomandări
Documentul intern care expune războiul hibrid al Rusiei împotriva Occidentului. Scopul lui Vladimir Putin: „să scoată SUA din joc” și „să distrugă NATO”

Un film de animație numai bun de văzut înainte de Crăciun. Personajul principal nu crede în Moș Crăciun și nici în miracolele pe care le aduce sărbătoarea. Însă, tocmai în ajunul Crăciunului se întâmplă un miracol, atunci când la ușa sa apare un tren „Polar Express”, iar conducătorul îl invită înăuntru. Odată intrat în tren, copilul începe o aventură care întrece orice imaginație.

Trailer – Expresul Polar

Cronicile Crăciunului

Un film perfect pentru o seară în familie alături de cei mici. În film vei urmări povestea celor doi frați, Teddy și Kate, care plănuiesc să îl surprindă pe Moș Crăciun în ajun. Însă curiozitatea lor depășește limitele, iar cei doi ajung să fie părtași la peripețiile prin care trece Moșul în călătoriile sale.

Trailer – Cronicile Crăciunului

Marea cursă de Crăciun

Film de animație, comedie, ce își desfășoară acțiunea la Polul Nord și prezintă povestea lui Arthur Christmas, fiul lui Moș Crăciun. Moșul are o misiune grea an de an, însă anul acesta pare că dă greș, deoarece a uitat un copil dintre sutele de milioane de pe Pământ, iar acesta se pare că nu își va primi cadoul. Aici intră în acțiune fiul lui Moș Crăciun, care devine erou fără să realizeze.

Adrien Stephane Mureșan s-a predat în Franța. Fiul omului de afaceri Sever Mureșan are de executat 3 ani de închisoare
Recomandări
Adrien Stephane Mureșan s-a predat în Franța. Fiul omului de afaceri Sever Mureșan are de executat 3 ani de închisoare
Trailer – Marea cursă de Crăciun

Pettersson și Findus: Cel mai frumos Crăciun

Unul dintre cele mai amuzante filme de Crăciun pentru copii. Pettersson și Findus își doresc foarte mult să petreacă sărbătorile de iarnă așa cum se cuvine, însă se îngrijorează tot mai mult atunci când văd că zăpada este foarte mare, iar bradul lipsește. Ei cred că aceste două probleme îi vor împiedica să sărbătorească și fac tot ce le stă în puteri să reușească.

Sania stricată a lui Bob – Filme de Crăciun pentru copii

Vei urmări povestea lui Bob, un tânăr Elf magic, care caută o pârtie pentru a se da cu sania. Între timp, el este prins într-o ambuscadă de către răul Fishface și blocați în mijlocul unei păduri magice. Bob depinde de el și de prietenii lui să aducă sania înapoi acasă pentru Crăciun, în cazul în care Fishface nu îi ia sania.

Cel mai groaznic Crăciun

Supărată că a rămas ultima mâță dintr-un magazin de animale, până la urmă vedeta de pe internet își găsește sufletul-pereche: o fată la fel de singură ca și ea. Povestea amuzantă de aici începe.

Regatul de gheață

Film de animație ce are la bază basmul scris de Hans Christian Andersen, Crăiasa Zăpezilor. Filmul spune povestea unei prințese care pornește într-o călătorie alături de un alpinist, în căutare de aventură, împreună cu animalul său de companie, un ren loial și un om de zăpadă. Aceasta pornește în călătorie cu gândul să își găsească sora înstrăinată.

Cătălin Cîrstoiu spune că „nu e în incompatibilitate”, însă mandatul lui e pe masa coaliției. „Aș fi nebun să merg înainte fără sprijin”
Recomandări
Cătălin Cîrstoiu spune că „nu e în incompatibilitate”, însă mandatul lui e pe masa coaliției. „Aș fi nebun să merg înainte fără sprijin”
Trailer – Frozen

Povestea jucăriilor

Continuăm lista cu cele mai frumoase filme de Crăciun pentru copii și îți recomandăm să vizionezi excursia distractivă a unor prieteni, care ia o întorsătură neașteptată atunci când sunt nevoiți să oprească la un motel. Imediat cum prima jucărie dispare, celelalte sunt prinse într-un lanț misterios de evenimente și totul trebuie să se rezolve foarte repede pentru ca jucăriile să nu fie pierdute.

Trailer – Povestea Jucăriilor

Moș Crăciun vine în oraș – Santa Claus is Coming to Town

Primarul, o persoană rea care nu suferă copiii, găsește la ușa casei un bebeluș pe nume Claus. Însă, primarul ia copilul și îl duce într-un loc izolat, de unde să nu se mai poată întoarce niciodată. Însă, el nu știe că locul era stăpânit de „Vrăjitorul Iarna”, căruia nu îi place să fie vizitat de nimeni. Animalelor din pădure li s-a făcut milă de copil și l-au dus către o familie de elfi ce îl adoptă pe micuț și îi pun numele Kris.

Trailer – Moș Crăciun vine în oraș

Spărgătorul de nuci

Fetița Clara are nevoie de o cheie magică ce o poate ajuta să deschidă un cufăr. În interiorul cufărului este un dar prețios de la mama ei care a murit. La petrecerea anuală de Crăciun a unchiului său, fetiței îi apare în cale un fir de aur care o va conduce la cheia mult dorită.

Trailer – Spărgătorul de nuci

Omul de zăpadă – Frosty The Snowman

Film de Crăciun american de animație care prezintă povestea unui magician și a unui grup de studenți, care aduc la viață un om de zăpadă. Când își dă seama omul de zăpadă că se va topi repede atunci când va veni primăvara, dacă nu ajunge într-o zonă mai rece, Frosty se ascunde împreună cu noua sa prietenă într-un tren care se îndreaptă spre Polul Nord. Însă, cei doi nu știu că magicianul este pe urmele lor deoarece este hotărât să își recapete pălăria.

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun este o călătorie muzicală și un spectacol vizual pentru toate vârstele. Filmul este o poveste proaspătă și plină de viață, în spiritul sărbătorilor, pentru întreaga familie. Cu acțiunea plasată în vibrantul orășel Cobbleton, filmul îl urmărește pe excentricul creator de jucării Jeronicus Jangle (actorul distins cu premiul Oscar Forest Whitaker), ale cărui invenții sofisticate satisfac orice capriciu și uimesc pe oricine. Dar cel mai de încredere ajutor al său (interpretat de Keegan-Michael Key, câștigător al premiului Emmy) îi fură cea mai valoroasă creație. Acum totul depinde de Journey (interpretată de debutanta Madalen Mills), isteața și inventiva lui nepoată, și de o invenție de mult uitată, care ar putea vindeca vechile răni și reînvia magia. Creat de scenaristul și regizorul David E. Talbert, Jingle Jangle: O aventură de Crăciun ne reamintește că totul este posibil și că legăturile de familie ne dau putere. Din coloana sonoră fac parte piesa „This Day”, interpretată de Usher și Kiana Ledéo, și piese compuse de John Legend, Philip Lawrence și Davy Nathan.

A Christmas Carol

Ebenezer Scrooge, un bătrân ursuz, disprețuiește Crăciunul. În timpul nopții de ajun este vizitat de trei fantome care îi arată trecutul, prezentul și viitorul în această adaptare originală a poveștii lui Charles Dickens.

Klaus

O simplă faptă bună aduce speranța într-un loc izolat și înghețat, dând naștere unui simbol al Crăciunului. Un desen animat mai altfel, care foloseste in continuare tehnica desenului si nu a papusilor. Un film de animație care explică „istoria” scrisorilor de Crăciun, de ce se intra pe horn si nu pe ușa, de ce este sanie si nu trasura, de ce sunt reni si nu cai si mai ales de ce zboara sania lui Klaus.

Cei 12 căței ai Crăciunului

Chiar in ajunul Craciunului, Emma este trimisa de tatal ei intr-un oras indepartat, sa locuiasca impreuna cu matusa Delores pentru o scurta perioada. Insa micuta descopera ca Delores nu-i este ruda, ci doar o fosta prietena de-a tatalui ei, care ii face zile fripte chiar din primul moment. Obligata de Delores sa-si gaseasca o slujba, Emma exploreaza intregul oras si descopera cu oroare ca exista o lege care cere ca toti cainii fara stapan sa fie ucisi. Punand in aplicare un plan bine pus la punct, Emma reuseste sa elibereze 12 catelusi. Impreuna cu acestia, Emma alcatuieste o echipa de soc si descopera ca uneori necuvantatoarele pot vorbi despre bucuria Craciunului chiar mai bine decat oamenii.

Un schimb regal

O patisieră modestă din Chicago și o viitoare prințesă descoperă că seamănă ca două gemene și fac un plan de schimbare a rolurilor cu ocazia Crăciunului. Interesant este că această comedi romantică de Crăciun ce poate fi vizionatp pe Netflix a fost filmată în Castelul Karolyi din municipiul Carei. Castelul, construit în stil romantic eclectic, cu mai multe stiluri de construcţii, seamănă cu un castel de pe Valea Loirei și a fost renovat cu 5 milioane de euro, fonduri europene.

Elliot, cel mai mic dintre reni

Când unul dintre renii lui Moș Crăciun anunță brusc că se pensionează, e nevoie urgentă să i se găsească un înlocuitor! Deși e cel mai nepotrivit candidat, Elliot, ajutat de Hazel, prietena lui cea mai bună, e ferm hotărât să dovedească lumii întregi că el e “renul” care trebuie să facă parte din echipa Moșului. Așadar, Elliot și Hazel o pornesc înspre Polul Nord, ca să participe la probele din concurs, dar Hazel află că un mare dezastru pune în pericol Crăciunul așa cum îl știm cu toții. Dar asta nu e singura nenorocire, căci, între timp, la fermă, o doamnă diabolică pune în pericol viețile prietenilor lor.

Iată cum Elliot e pus în fața celei mai dificile alegeri din viața unui căluț ambițios, dar inimos: să-și salveze prietenii, sau să-și împlinească visul, și să salveze Crăciunul. Dar poate că alegerea lui o să fie mai simplă, fiindcă, până la urmă, cei care îndrăznesc să aibă visuri mărețe, își găsesc și forța să le facă să devină realitate.

A Trash Truck Christmas

Când Moș Crăciun se prăbușește într-un depozit de fiare vechi, în Ajunul Crăciunului, Hank, Camionul de Gunoi și animalele din zonă dau o mânp de ajutor pentru a salva Sărbătorile pentru toată planeta.

Dorința de Crăciun a Angelei

Filmul este povestea emoționantă a Angelei care are o singură mare dorință de Crăciun, aceea de a reuni laolaltă toată familia.

Îți recomandăm să citești și:

  • Filme de Crăciun – cele mai frumoase filme de urmărit în familie în zilele geroase de iarnă.

Top 20 – Filme de Crăciun pentru copii pe care îți recomandăm să le vizionezi împreună cu toată familia în următoarea perioadă.

Scurtmetraje de Crăciun pentru copii

Kung Fu Panda Holiday

Trailer

Shrek the Halls

Trailer

Ice Age: A Mammoth Christmas

Trailer

Merry Madagascar

Trailer

Winnie the Pooh and Christmas Too

Trailer

Tom and Jerry: The Night Before Christmas

Trailer

Regatul de gheaţă. Sărbători cu Olaf

Trailer

Google News Urmărește-ne pe Google News

Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
FANATIK.RO
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Viva.ro
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Gina Pistol, la Masterchef? Chiar Smiley a dat-o de gol. Uite cum a filmat-o acasă
Libertateapentrufemei.ro
Gina Pistol, la Masterchef? Chiar Smiley a dat-o de gol. Uite cum a filmat-o acasă
Șocul trăit de Dănuț Lupu în penitenciar: „Pentru ei nu face nimeni nimic! Să mă scuze și părintele, dar trebuie să o spun”
GSP.RO
Șocul trăit de Dănuț Lupu în penitenciar: „Pentru ei nu face nimeni nimic! Să mă scuze și părintele, dar trebuie să o spun”
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
FANATIK.RO
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Știrileprotv.ro
Tentativă de asasinare a lui Zelenski. Presupusul criminal, un polonez, s-a oferit să ajute serviciile speciale ruse
Cum a filmat-o Smiley pe Gina Pistol în bucătărie. Detaliul care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva ea va fi noua prezentatoare MasterChef
Unica.ro
Cum a filmat-o Smiley pe Gina Pistol în bucătărie. Detaliul care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva ea va fi noua prezentatoare MasterChef
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Orangesport.ro
"Cei mai mari fotbalişti ai României? Nici Dobrin, nici Hagi". Victor Piţurcă i-a numit pe cei mai tari: "Fantastici! Fiecare de la 50 de milioane în sus"
Probleme pentru staţiunea din România care urma să dea lovitura cu plaje moderne şi cel mai fin nisip. "E o situaţie delicată"
Observatornews.ro
Probleme pentru staţiunea din România care urma să dea lovitura cu plaje moderne şi cel mai fin nisip. "E o situaţie delicată"
Horoscop 20 aprilie 2024. Taurii au în față o zi cu un potențial negativ major, care nu poate fi contracarat prea ușor
HOROSCOP
Horoscop 20 aprilie 2024. Taurii au în față o zi cu un potențial negativ major, care nu poate fi contracarat prea ușor

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI