Mergi direct la conținut »
Finala Eurovision România 2019. Emmelie de Forest și Inis Neziri cântă duminică, în finala Selecției Naționale
Muzică și Filme Libertatea > Entertainment > Muzică și Filme > Finala Eurovision România 2019. Emmelie de Forest și Inis Neziri cântă duminică, în finala Selecției Naționale

Finala Eurovision România 2019. Emmelie de Forest și Inis Neziri cântă duminică, în finala Selecției Naționale

Emmelie de Forest, laureata Eurovision Song Contest 2013 și Inis Neziri, distinsă cu Marele Trofeu al Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2018, urcă pe scena finalei Selecției Naționale, duminică, 17 februarie.

Compozitoare și interpretă, Emmelie de Forest a devenit celebră în anul 2013, când a câștigat trofeul Eurovision cu piesa „Only Teardrops”, pe care o va cânta și pe scena finalei naționale. Au urmat turnee și sesiuni de înregistări în mai multe țări, iar în această perioadă artista daneză pregătește un nou material discografic.

Inis Neziri

Inis Neziri

Spre deosebire de Inis, care vine după experiența brașoveană a Cerbului de Aur, Emmelie de Forest este la prima vizită în țara noastră: „Invitația de a urca pe scena Selecției Naționale mă onorează. Duminică, voi cânta pentru prima dată în țara voastră, așa că aștept cu nerăbdare să intru în atmosfera boemă a micului Paris”, declară câștigătoarea Eurovision Song Contest 2013. „Publicul din România este extraordinar și sunt convinsă că va aprecia recitalul pe care l-am pregătit pentru acest show”, a punctat artista daneză.

La rândul ei, Inis Neziri mărturisește că „după experiența fabuloasă de la Cerbul de Aur, am primit cu bucurie propunerea echipei TVR de a cânta pe scena Eurovision România. Revin cu mare plăcere în  țara voastră, unde mă voi reîntâlni cu profesioniștii pe care i-am cunoscut la Brașov, pentru o nou proiect important în cariera mea”, potrivit tvr.ro.

Duminică, la Arad, au fost stabilite numele ultimilor şase finalişti ai concursului național Eurovision 2019. A doua semifinală și-a desemnat câștigătorii în cadrul unui show desfășurat în Sala Sporturilor „Victoria” și prezentat de Aurelian Temişan şi Ilinca Avram.

Citește și:

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”

Close
Închide
  Close