Mergi direct la conținut »
Finala Vocea României 2019. Cele mai importante momente susținute de cei patru finaliști Galerie foto
4imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment

Finala Vocea României 2019. Cele mai importante momente susținute de cei patru finaliști

Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019. Tudor Chirilă obține astfel al patrulea succes în calitate de antrenor la Vocea României.

De Livia Lixandru,

Finala Vocea României 2019. Clasament complet

Câștigător Vocea României 2019: Dragoș Moldovan (echipa Tudor Chirilă)

Locul 2 – Andi Țolea (echipa Smiley)

Locul 3 – Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes)

Locul 4 –Elena Bozian (echipa Horia Brenciu)

UPDATE 23:09: Cei patru concurenți ajunși în finala Vocea României 2019 au teminat de cântat.

Urmează să se decidă cine va fi câștigătorul sezonului 9.

UPDTAE 22:30: Liviu Teodorescu s-a întors pe scena Vocea României după nouă sezoane.

Dacă la prima ediție, Liviu a făcut parte din echipa lui Marius Moga, de această dată s-a întors pentru a ajuta echipa Iriniei Rimes.

Alături de Jasmina Răsădean, Liviu Teodorescu a interpretat o variantă reorchestrată rock a piesei ”Cry Me a River” a lui Justin Timberlake.

UPDATE 21:47: Dragoș Moldovan a cântat a doua melodie din finală alături de antrenorul său, Tudor Chirilă.

Pentru acest moment cei doi au ales să cânte melodia ”Cântec prost” de la Vama.

UPDATE 21:35: Invitata specială din finală a lui Horia Brenciu pentru concurenta sa a fost Oana Sârbu.

Medicii italieni anunță o ”nouă urgență sanitară”: 30% dintre pacienții COVID ar putea avea probleme respiratorii cronice
Recomandări

Medicii italieni anunță o ”nouă urgență sanitară”: 30% dintre pacienții COVID ar putea avea probleme respiratorii cronice

 

Alături de aceasta Elena Bozian a cântat melodia ”Ani de Liceu”.

La finalul momentului, Oana Sârbu i-a transmis salutări ”mamei mele din Liceenii și mamei din viața reală a lui Tudor”, actrița Iarina Demian.

UPDATE 21:20: Andi Țolea, concuretul lui Smiley, a urcat pe scenă și a cântat ca primă piesă o interpretare dramatică a melodiei ”Every Breath You Take” a trupei The Police.

UPDATE 21.00: Cea de-a treia prestație a serii a fost cea a Jasminei Răsădean care a cântat alături de antrenoarea sa, Irina Rimes, melodia Cosmos.

Îmbrăcate amândouă în rochii albe, cele două au creat un moment extrem de emoționant.

UPDATE 20:55: Dragoș Moldovan, concurentul lui Tudor Chirilă, a cântat alături de Tibi Albu, fost câștigător al trofeului Vocea României.

Cei doi au adus pe scenă ceea ce este ”unul dintre cele mai rock momente de la Vocea României” interpretând Still Loving You de la Scorpions.

Împărtășiți, din nou, cu aceeași linguriță, enoriașilor lui ÎPS Teodosie nu le e frică de COVID: „Nu ne îmbolnăvim de la asta, ne îmbolnăvim de la răutate”
Recomandări

Împărtășiți, din nou, cu aceeași linguriță, enoriașilor lui ÎPS Teodosie nu le e frică de COVID: „Nu ne îmbolnăvim de la asta, ne îmbolnăvim de la răutate”

 

UPDATE 20:40: Elena Bozian, concurenta din echipa lui Horia Brenciu, a fost prima care a cântat în marea finală.

Ea a interpretat piesa Listen to Your Heart, de la Roxette.

Elena a mărturisit înainte de a urca pe scenă că are probleme cu vocea și nu a putut fi recuperată la timp pentru prestațiile de sâmbătă seara.

UPDATE 20:33: Marea finală a sezonului 9 din Vocea României a început sâmbătă seara.

Cei patru finaliști urmează să aibă fiecare câte trei prestații, iar final urmează să se stabilească marele câștigător.

Pavel Bartoș a dat start vot. Telespectatorii pot să voteze pe tot parcursul serii pentru a stabili Vocea României.

Finala Vocea României 2019. Momentele pregătite de cei 4 finaliști

Dragoș Moldovan, din echipa Tudor, îl va avea alături pe Tiberiu Albu, unul dintre câștigătorii Vocea României, iar Andi Țolea, din echipa Smiley, va cânta alături de interpreta Jo. Jasmina Răsădean, din echipa Irinei, va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu, fost participant Vocea, iar Elena Bozian, din echipa Horia, o avea alături pe actrița Oana Sârbu. 

Comisia UE: 750 de miliarde de euro pentru salvarea economiei europene. România primește 33 de miliarde, din care 19 miliarde în fonduri nerambursabile
Recomandări

Comisia UE: 750 de miliarde de euro pentru salvarea economiei europene. România primește 33 de miliarde, din care 19 miliarde în fonduri nerambursabile

 

Cu gândul la marele premiu de 100.000 de euro, fiecare finalist s-a pregătit intens și a repetat toată săptămâna pentru a-i surprinde pe cei de acasă și pentru a-i convinge că merită votul lor și titlul de Vocea României.

Cum se votează în finala Vocea României 2019

În marea finală, decizia stă numai în mâinile publicului, care își poate vota concurentul favorit prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/ TVA inclus), de 10 ori/concurent, sau online, gratuit, un singur vot. Românii își pot vota preferații doar după ce Pavel Bartoș va spune START VOT!

Realitate augmentată în finala Vocea României 2019

Finala celui de-al nouălea sezon Vocea României aduce și o premieră: realitatea augmentată. Astfel, fiecare moment susținut de finaliști va avea și elemente virtuale.

„Pentru prima dată într-o finală live de Vocea României o să folosim augmented reality. Mai exact, o să combinăm modele 3D și animații, totul suprapus live cu ajutorul VIZRT peste scena în care vor cânta cele mai bune voci din acest an.

Tot procesul a fost foarte interesant și sperăm ca telespectatorii să se bucure de ceva cu totul neașteptat. Trebuie spus că spectacolul este construit special pentru cei de acasă și doar ei o să vadă acest show unic”, declară Vasile Alboiu, directorul de Creație al PRO TV.

George Aghinea se întoarce la Vocea României 2019

Unul din cei mai populari concurenți ai sezonului 9 Vocea României, George Aghinea, urcă pe scenă în marea finală de vineri. George Aghinea a fost invitat să cânte vineri în finala Vocea României 2019 după ce fanii show-ului și-au exprimat părerea într-un sondaj pe Facebook.

„Sunt foarte bucuros că voi avea șansa de a reveni în vibe-ul show-ului și că voi putea cânta ca invitat special. Mă bucur că oamenii au avut încredere că pot oferi un moment bun ca cele pe care le-am avut anterior. Le mulțumesc tuturor celor care m-au votat și au vrut să mă reasculte”, a declarat Gheorghe Aghinea pentru protv.ro.

Close
Închide
  Close