Mergi direct la conținut »
Florin Pastramă, mesaj emoționant în memoria tatălui său
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Florin Pastramă, mesaj emoționant în memoria tatălui său

Florin Pastramă, mesaj emoționant în memoria tatălui său

Florin Pastramă i-a înduioșat pe fanii care îl urmăresc pe rețelele de socializare cu un mesaj dedicat tatăl său.

De Dana Aramă,

Florin Pastramă s-a fotografiat alături de fratele lui. Ambii țin cu o mână un tablou al tatălui lor, care s-a stins în urmă cu 11 ani.

„Tatăl nostru, ai fost pentru noi idolul nostru, lumina care ne-a călăuzit și din ceruri, îți mulțumim pentru tot ceea ce ne-ai oferit, datorită ție suntem oamenii care am ajuns azi. Sper să ne ridicăm la așteptările tale și să nu te dezamăgim. Vei rămâne în sufletele noaste pentru totdeauna.?❤️?”, este mesajul scris de Florin Pastramă în dreptul imaginii.

„A murit în 2008, fără să ştim că e bolnav. A făcut infarct la 55 de ani. Eu aveam 29 de ani şi atunci mi-am dat seama că nu e toata lumea ca mine, că oamenii sunt răi şi că în viaţă nu există nu pot, ci nu vreau…

…Suntem 5 fraţi, 2 băieţi şi 3 fete, dintre care ultimele sunt gemene. Am avut o copilărie de vis. Mama se ocupa de noi, tata făcea bani…

…După ce a murit tata, mi-a fost greu pentru că am resimţit altfel problemele. Nu a mai fost el, deci nu mă mai ţinea nimeni în puf, a trebuit să preiau tot şi am renunţat şi la profesia de notar şi m-am apucat de business, de birou, să preiau afacerea lui tata”, a declarat Florin Pastramă într-un interviu, potrivit protv.ro.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.

Close
Închide
  Close