De Dana Aramă,

În ziua în care are loc cununia religioasă, Brigitte Sfăt a mers a la un salon de înfrumusețare pentru a se coafa și pentru a-și aranja voalul.

Bruneta și-a prins părul într-un coc lejer și a ales un voal foarte lung și o coroană ca de regină, potrivit spynews.ro.

La nunta lui Brigitte Sfăt cu Florin Pastramă sunt așteptați peste 400 de invitați. Ceremonia religiasă în rit penticostal și petrecerea de nuntă vor avea loc la un salon de lux din Capitală. printre invitați se numără și Bombo pastramă, vărul mirelui Florin Pastramă.

„Din câte ştiu eu, se înţeleg bine de tot. Se iubesc, sunt fericiţi şi se vede treaba asta. Ca fiecare relaţie, şi o ceartă… na. El o ceartă ca să o împace. După nuntă pleacă la mare, prin Bali, prin Maldive, nu ştiu unde au spus. Ei vor să facă mai mulţi copii, aşa ştiu. Era de aşteptat, noi aşteptam cu toţii să facă nuntă. Ne bucurăm, suntem cu el. Ca la orice bărbat, îi mai fug ochii. Când e vorba de familie, pune punct la tot”, a declarat Bombo Pastramă pentru spynews.ro.

La rândul ei, mama lui Florin Pastramă a fost cea care i-a întâmpinat în curte pe unii dintre invitații la nunta fiului ei cu Brigitte Sfăt, notează aceeași sursă. Îmbrăcată cu o rochie peste genunchi, cu părul prins în coc şi cu un zâmbet larg pe chip, mama lui Florin Pastramă este în culmea fericirii.

FOTO: spynews.ro


Citește și:

Am stat la ferma pe unde treceau, acum aproape 1.000 de ani, pelerinii români în drum spre Vatican! Italianul Mauro Mancini îngrijește construcția care a fost, pe vremuri, spital medieval

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri