Mergi direct la conținut »
Brigitte Sfăt face nunta cu Florin Pastramă. Vedeta se află la a patra căsătorie
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Brigitte Sfăt face nunta cu Florin Pastramă. Vedeta se află la a patra căsătorie

Brigitte Sfăt face nunta cu Florin Pastramă. Vedeta se află la a patra căsătorie

Zi mare pentru Brigitte Sfăt, fosta soție a lui Ilie Năstase, care astăzi face nunta cu Florin Pastramă.

De Dana Aramă,

Nunta celor doi va avea loc la un salon de lux din Capitală. De organizarea nunții s-a ocupat Oana Roman, care este prietenă cu Brigitte Sfăt de foarte mulți ani.

La nuntă, potrivit Oanei Roman, sunt așteptați 430 de invitați. Oana Roman a dezvăluit, la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, că ceremonia religioasă, va avea loc în grădina salonului unde ulterior va avea loc petrecerea de nuntă. Ceremonia va fi una penticostală.

Brigitte Sfăt va avea două ținute, una specială pentru ceremonia religioasă, iar una pentru petrecere.

Dansul mirilor va fi realizat de miri pe o melodie cântată live de o trupă care se ocupă cu întreținerea atmosferei de la nuntă.

Soții Pastramă au ales meniul Platinium pentru nunta lor. Este un meniu de „elită”, compus din trei feluri de mâncare cu delicatese impresionante. Printre acestea se regăsesc ficat de gâscă, caracatiță, somon, piept de pui în fân și multe altele.

„Este meniul cel mai scump”, a spus Oana Roman, cea care organizează nunta celor doi.

„Noi am vrea să înlocuim sarmalele cu o poveste, cu un meniu pe care noi l-am mâncat în Ferma”, a declarat Brigitte Sfăt.

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»
Recomandări

Tatăl unuia dintre copiii intoxicați cu gaze la Școala 133: «A fost cumplit»

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă s-au cunoscut cu ocazia participării la show-ul Ferma, dufuzat de postul de televiziune Pro TV. Acolo a început idila lor care ulterior s-a transformat într-o poveste de dragoste.

Brigitte Sfăt a mai fost căsătorită cu Octavian Sfăt, Ovidiu Torj și Ilie Năstase.


Citește și:

În 2018, poliția de frontieră a SUA a prins de două ori mai mulți români decât cubanezi intrați ilegal. O româncă însărcinată a căzut când sărea gardul de la graniță și a murit!

Close
Închide
  Close