MENIU CAUTĂ
07 Apr. 2018 21:00

EXCLUSIV/ Fuego a renunțat la concerte în zilele de Paște pentru a-și vizita bunica și mama! Nu le-a mai văzut de 6 luni

Distribuie

Gest emoționant, Paul Surugiu-Fuego a renunțat la concerte în zilele de Paște pentru o minivacanță acasă, în orașul său natal, Turda, unde îl așteaptă bunica și mama. Nu le-a mai văzut de 6 luni.

Artist într-un perpetuu turneu, Paul Surugiu-Fuego a obosit să alerge dintr-un oraș într-altul și și-a luat concediu din propria sa activitate, primul după două lungi turnee ce s-au scurs unul după altul, în întreaga țară și apoi Statele Unite și Canada.

”Am plecat la Turda, acolo voi petrece Paștele. Nu mi-am mai văzut mama și bunica de aproape jumătate de an, le-am promis că voi ajunge pe acasă”, povestește artistul abia întors de peste Ocean, unde a străbătut în două luni zeci de mii de kilometri între cele mai importante metropole, la principalele comunități de vorbitori de limba română.

Fuego a renunțat la concerte în zilele de Paște pentru a-și vizita bunica și mama! ”Fac o cură cu mâncare de urzici”

”Ultima data am ajuns la Turda cu ocazia turneului ”Testament”, la jumătatea anului trecut. Atunci am mâncat ultima data acasă. Mă așteaptă mama cu urzici, o cură de primăvară e binevenită. În plus abia aștept să reîntâlnesc oameni dragi ce mi-au marcat copilăria, mai ales profesorii mei”, adaugă artistul al cărui spectacol sus amintit, de teatru muzică și poezie, dedicat marelui poet Grigore Vieru, a fost recompensat cu multe distincții pentru interpretare și concept.

CITESTE SI:

EXCLUSIV/ Dida Drăgan va primi ”Premiul de excelență”. Își va dona onorariul, ca reacție la zvonurile că ar fi falită

EXCLUSIV/Horia Vîrlan, amintiri de Paște din Ardeal și secretele unei mese perfecte pentru duminica Învierii

Citește mai multe despre Fuego și paul surugiu pe Libertatea.

Comentarii