Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

GALERIE FOTO/Gala ELLE New Media Awards 2018. Garden Party cu cele mai influente personaje din lifestyle, modă, frumusețe, food sau travel

Gala ELLE New Media Awards 2018. Seara în care sunt celebrați influencerii din zona de lifestyle, de la cei care activează în modă și frumusețe, la cei care explorează domenii precum deco, food sau travel. O seară de Garden Party, cea mai stylish petrecere din această vară, la elegantul Club al Diplomaților din Capitală.

Revista ELLE, cea mai vândută revistă de modă, beauty și lifestyle, a propus pentru această seară dress code-ul  ”splendour in the garden”, iar vedetele s-au conformat. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Delia, Andreea Bălan, Monica Bărlădeanu, câștigătorul de la ”Românii au talent”- coregraful Emil Rengle, Speak și Ștefania, Dana Rogoz,  Ilinca Vandici, noua antrenoare de la ”Vocea României”- Irina Rimes, Corina, Nicoleta Nucă, Magda Pălimariu. Și mulți, mulți alții. Practi, toate numele care contează în zona de celebrity, modă, travel, food, blogging, vlogging!

Amfitrioană a fost redactorul șef al revistei Elle, Roxana Voloșeniuc, iar evenimentul a fost prezentat de Laura Giurcanu și Alex  Vang. Atmosfera a fost întreținută și încinsă de Alina Eremia și de simpaticul solist basarabean Mark Stam. Iar decorul a fost unul fabulos.

Roxana Voloșeniuc, redactor șef revista Elle

Elle a decernat premiile pentru cei mai buni dintre cei buni. Nominalizările la cele nouă categorii au fost făcute cu o lună în urmă, iar cititorii Elle au avut posibilitatea să-și voteze, pe site-ul revistei, favoriții.

 

Close
Închide
  Close